Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Roberto Baggio villasında saldırıya uğradı

İtalyan futbolunun efsanevi ismi Roberto Baggio, Altavilla Vicentina'daki villasında beş kişilik bir çetenin saldırısına uğradı. Acil servise kaldırılan Baggio'nun durumunun ciddi olmadığı, alnına birkaç dikiş atıldığı öğrenildi.

Roberto Baggio villasında saldırıya uğradı

İtalyan futbolunun efsanevi ismi Roberto Baggio, dün gece villasında büyük bir soygun ve kaçırılma şoku yaşadı.

Corriere della Sera'nın haberine göre, İtalyanların eski 10 numarası, Altavilla Vicentina'daki villasında milli maç izlerken, en az beş kişilik bir çetenin hedefi oldu.

Soyguncular, villaya girerek Baggio ve ailesini bir odaya kilitledi. Soygunu engellemeye çalışan Baggio, bir soyguncu tarafından silahın kabzasıyla başından yaralandı.

ODADA KİLİTLİ KALDI

Alnında derin bir yara açılan Baggio, ailesiyle birlikte 40 dakikadan fazla bir süre odada kilitli kaldı. Soyguncuların villayı yağmaladıktan sonra kaçmasının ardından, Baggio kapıyı kırarak jandarmaya haber verdi.

Acil servise kaldırılan Baggio'nun durumunun ciddi olmadığı, alnına birkaç dikiş atıldığı öğrenildi.

ROBERTO BAGGİO KİMDİR?

Roberto Baggio (d. 18 Şubat 1967, Caldogno) 1990'larda oynadığı dönemin en başarılı orta saha ve forvet oyuncularından birisi kabul edilen İtalyan futbolcudur.

Internazionale, Juventus ve Milan gibi İtalya'nın önde gelen kulüplerinde ve İtalya millî futbol takımında forma giymiştir.

İtalya millî formasını 1991-2004 yılları arasında 56 kez giymiş ve bu maçlarda 27 gol atmıştır. Başarılarla dolu futbolculuk kariyerinin en dramatik anını 1994 yılında ABD'de düzenlenen FIFA Dünya Kupası'nda yaşamıştır.

Birçok maçta takımı tek başına sürükleyen ve finale kadar çıkaran Baggio, finalde Brezilya karşısında penaltılara kalan maçta kullandığı penaltıyı dışarı atarak kupanın unutulmaz anlarından birinde yer almıştır.

Ayrıca çeşitli reklam filmlerinde rol almıştır.


Haber Kaynağı : 12punto

Roberto Baggio İtalya