Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Şahan Gökbakar'dan Özgür Özel'e Yargıtay ve AYM tepkisi

Oyuncu Şahan Gökbakar, Yargıtay ve AYM arasındaki krize ilişkin paylaşım yapmayan Özgür Özel’e tepki gösterdi.

Şahan Gökbakar'dan Özgür Özel'e Yargıtay ve AYM tepkisi

Yargıtay 3. Ceza Dairesi, Gezi tutuklusu TİP Hatay Milletvekili Can Atalay hakkında Anayasa Mahkemesi’nin verdiği kararı tanımadı.

ŞAHAN GÖKBAKAR ANAYASA'NIN 153. MADDESİNİ PAYLAŞTI

Komedyen Şahan Gökbakar, kendisine ait X hesabından Anayasa’nın 153. Maddesini paylaşarak “Bu yukarıda yazan Anayasamız. Yargıtay bir yargı organı ama bu maddeye uymuyor. Anaysa mahkemesinin onu da bağlayan kararına uymuyor. Ne olacak peki şimdi?” diye sordu.

ÖZGÜR ÖZEL'E TEPKİ

Gökbakar, daha sonra CHP lideri Özgür Özel’in Yargıtay’ın AYM kararını tanımamasıyla ilgili paylaşım yapmamasına tepki gösterdi.

Özel’in İran’daki terör saldırısıyla ilgili yaptığı paylaşımı alıntılayan Gökbakar, “Özgür bey ülkemizde de hukuk yok oluyor. Anayasa ihlal ediliyor. Üstünüze düşeni fazlasıyla! yapar en sertinden bir "tweet" patlatırsınız diye haber vereyim dedim. Ya da kartona yazsinlar sizinkiler ‘buna izin vermeyeceğiz’ ‘asla müsaade etmeyeceğiz’ diye video çekin! o daha isabetli olur” ifadelerini kullandı.


Bir süre sonra Özgür Özel, Yargıtay ve AYM arasındaki krizle ilgili paylaşım yaparak “Bu iş bilmez hükümet, ülkemizi hukukun işlemediği, anayasanın tanınmadığı bir muz cumhuriyetine çevirdi. Yargıtay'ın kararına karşı anayasayı savunmayı ısrarla sürdüreceğiz. Yarın toplanacak Parti Meclisimizde konuyu özel gündem olarak ele alacak ve bundan sonraki mücadele hattımızı belirleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Özel’in bu paylaşımını da alıntılayan Gökbakar, “Hah geldi tweet... Teşekkürler. Tamam yeterli bir tepki bence... gayet net. Güzel...Yarın olaaaa hayrolaaa. Bu arada, Bangladeş te falan bir durum var mı nasıl gidiyor oralar???” sözleriyle Özel’e tepki gösterdi.



Haber Kaynağı : 12punto

Anayasa Mahkemesi Yargıtay Can Atalay Özgür Özel