Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Settar Tanrıöğen, Kızılcık Şerbeti’nden ayrıldı

Beyin kanaması geçiren ve iki kez ameliyat olan Settar Tanrıöğen ‘Kızılcık Şerbeti’ kadrosundan ayrıldı. Tanrıöğen’in hayat verdiği Abdullah Ünal karakteri için Ahmet Mümtaz Taylan’la anlaşıldı.

Settar Tanrıöğen, Kızılcık Şerbeti’nden ayrıldı

Show Tv’de ekrana gelen 'Kızılcık Şerbeti' dizisinde Abdullah Ünal karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkan usta oyuncunun tedavisi devam ediyor.

Tanrıöğen‘in setlere dönüp dönmeyeceği merak edilirken, dizinin yapım şirketi Gold Film’den açıklama geldi.

Tanrıöğen’in rahatsızlığı sonrası sete dönmesi zorlaşınca yapım şirketi rol için Ahmet Mümtaz Taylan’la anlaştıklarını duyurdu.

Gold Film’in açıklaması şu şekilde: 

"Yapımını Gold Film’in üstlendiği, Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Abdullah Ünal karakterine hayat veren değerli oyuncumuz Settar Tanrıöğen’in geçirdiği beyin kanaması sonrası tedavisi hastanede devam etmektedir.

Show TV olarak tedavi sürecini yakından takip ettiğimiz oyuncumuzun, nekahat döneminin bir süre daha devam etmesi gerektiğini doktorlarından öğrenmiş bulunmaktayız.

Show TV ve Gold Film olarak Settar Tanrıöğen’e dizimize kattığı değerden dolayı teşekkür eder, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ederiz.

Dizinin bu hafta yayınlanacak 53’üncü bölümünden itibaren Abdullah Ünal karakterini bir diğer değerli oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan devralacaktır…"


Haber Kaynağı : 12punto

Beyin kanaması Kızılcık Şerbeti Settar Tanrıöğen

İlgili Haberler