Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Sezen Aksu, Onno Tunç'u andı: 'Deliler gibi özledim'

Sanatçı Sezen Aksu, Ankara'da sahne aldığı konserde büyük aşkı Onno Tunç'u andı. Aksu'nun 'Deliler gibi özledim' sözleri salonu dolduran müzikseverleri duygulandırdı.

Sezen Aksu, Onno Tunç'u andı: 'Deliler gibi özledim'

Uzun bir aradan sonra Ankara'da bir mekanda sahne alan Sezen Aksu, konserin bir bölümünde eski aşkı müzisyen Onno Tunç hakkında açıklamalarda bulundu.

Sanatçı, "Kavuşabileceğiniz zamanların şansını bilin. Bazen kavuşamayabilir insan. Pişmanlığı hiçbir şeye benzemez. Hayattayken kıymetini bilin" dedi.

Aksu konuşmasından sonra 'Deliler gibi özledim' sözleriyle şarkısına kaldığı yerden devam etti.

ONNO TUNÇ KİMDİR?

Onno Tunç, asıl adıyla Ohannes Tunçboyacıyan, (20 Aralık 1948, Feriköy, Şişli, İstanbul - 14 Ocak 1996, Armutlu, Yalova), Türkiye Ermenisi müzisyen ve bestecidir. Hazırladığı düzenleme ve bestelerle 1980'ler ve 1990'larda Türk pop müziğinin öne çıkan isimlerinden biriydi.

1945, Bir Zamanlar Deli Gönlüm, Sen Ağlama, Git, Geri Dön, Değer mi, Hadi Bakalım, Gir Kanıma, Vurulmuşum Sana, Şinanay, Seni İstiyorum, Şov Yapma, Olay Olay, İyisin ve Ben Yoldan Gönüllü Çıktım gibi bestelerle Türk müzik tarihindeki öne çıkan isimlerden biri hâline gelmiştir.

1996 yılında Armutlu'da yaşamını yitirmiştir.


Haber Kaynağı : 12punto

Sezen Aksu sanatçı Onno Tunç

İlgili Haberler