Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Sıla'dan sevgilisi İlker Kaleli'ye romantik kutlama

İlker Kaleli 40. yaşını sevgilisi Sıla ve arkadaşları ile birlikte kutlamıştı. Şarkıcı Sıla, sevgilisi Kaleli'nin doğum gününde çekilen romantik kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Sıla'dan sevgilisi İlker Kaleli'ye romantik kutlama

Poyraz Karayel, Kayıp Şehir, Son, Öğretmen gibi yapımlarla beğeni toplayan İlker Kaleli yaklaşık dört yıldır şarkıcı Sıla ile birliktelik yaşıyor.

11 Mayıs 1984 doğumlu olan İlker Kaleli geçtiğimiz gün 40 yaşına bastı.

"ÖYLE BİR İHTİYAÇ HİSSETMİYORUZ"

İlker Kaleli doğum gününü yakın arkadaşları ve sevgilisiyle birlikte bir restoranda kutladı.

Muhabirlerin ‘evlilik’ sorularına yanıt veren Sıla, "Evlilikten çok daha kıymetli, daha anlamlı bir şey yaşıyoruz. Öyle bir ihtiyaç hissetmiyoruz" açıklamasında bulundu.

SOSYAL MEDYADAN ÖZEL PAYLAŞIM

43 yaşındaki şarkıcı Sıla Gencoğlu uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisinin yeni yaşını sosyal medya hesabından da kutlamayı ihmal etmedi.

Kaleli’nin doğum günü partisinden kareleri 3.4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram sayfasından paylaşan ünlü isim altına ‘’Kutlamalarca… Hakkıyla… 40.’’ notunu düştü. İkilinin pozlarına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Sıla bir önceki paylaşımında ise sevgilisinin fotoğrafını yayınlayıp altına da ‘’Daha da güzel senelerin başlangıcı olsun 40’ın. Ben eşlikçinim. Yeniden. Daima. İyi ki doğdun sevgilim. 11/05/24’’ şeklinde romantik bir not düşmüştü.


Haber Kaynağı : 12punto

doğum günü evlilik Instagram İlker Kaleli Sıla