Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Survivor All Star'dan çekilen Sahra'dan zehir zemberek sözler! 'Ateş gibi yanarken...'

Survivor All Star'dan çekilen Sahra Işık, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ateş gibi yanarken buz gibi durmak neymiş anlatacağım size" ifadelerini kullandı.

Survivor All Star'dan çekilen Sahra'dan zehir zemberek sözler! 'Ateş gibi yanarken...'

Tv8'in sevilen yarışma programı Survivor All Star'da sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Eleme düellosuna kalan Sahra Işık, çekimlere dahil katılmadan yarışmadan çekilme kararı aldı.

Yarışmadan çekilen Işık, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. 

Sunucu Murat Ceylan'ın "Normalde bu gece 4 adayımız vardı. Bu üçlünün yanında bir de Sahra olması gerekiyordu. Ancak Sahra maalesef Survivor All Star'a veda etti" açıklamasının ardından Instagram hesabından paylaşım yapan Işık, "Hayatımı bitirmeye çalışanların beni ailemle vuran kahpelerin hayatını bitirmeye geliyorum. N.M.S" dedi. Hedef gösterdiği paylaşımıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmayan Sahra, bu sefer de "Ateş gibi yanarken buz gibi durmak neymiş anlatacağım size" yazılı bir paylaşım yaptı.

ESKİ YARIŞMACI, SAHRA İLE EŞİNİN ARASINI MI AÇTI?

Işık'ın paylaşımı izleyiciler tarafından çok konuşulurken, sosyal medya platformu X'te (Twitter) "quartekk" isimli bir hesap Sahra veda etmeden önce yaptığı paylaşımda bir iddiayı gündeme getirdi. Yakın zamanda yarışmadan elenen Seda Aktuğlu'nun Sahra'nın eşi İdris Aybirdi'ye giderek "Adada arkandan senin servetine çökmek istediğini söylüyor" dediğini ileri sürdü. Bunun üzerine ekibe ulaşan Aybirdi, Sahra ile görüştü. Ağlayarak ekiple konuşan Sahra ise çekilmek istediğini belirterek özel uçakla hemen İstanbul'a gelmek istediğini söylüyor. İddianın hedefinde olan Seda ise henüz bir açıklama yapmadı. Öte yandan Sahra'nın vedasının ardından eşi Aybirdi'nin Dominik'e gitmesi de dikkatlerden kaçmadı.


Haber Kaynağı : 12punto

Survivor Survivor All Star Sahra Işık