Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Taro Emir Tekin: 'Yalı Çapkını bitmek üzere'

‘Yalı Çapkını’ dizisinde ‘Kaya’ rolüne hayat veren oyuncu Taro Emir Tekin, geçtiğimiz gün bir AVM'de objektiflere yansıdı. Tekin, "Dizi bitmek üzere. Yaz ayını çalışarak geçireceğim" dedi.

Taro Emir Tekin: 'Yalı Çapkını bitmek üzere'

Dizi ve sinema oyuncusu Taro Emir Tekin, önceki gün Zorlu AVM'de görüntülendi.

Muhabirlerin tatil planınız var mı? sorusuna yanıt veren Tekin, "Yalı Çapkını bitmek üzere. Yaz için ise tatil planım yok. Geçen sene yarım dönem çalışmamıştım bu sene o farkı kapatacağım ve yazı çalışarak geçireceğim. İşime aşığım" açıklamasında bulundu.

Siyahlar içerisindeki tarzı ile dikkat çeken ünlü oyuncu, alışverişini noktaladıktan sonra aracını bıraktığı vale noktasından teslim alarak AVM’den ayrıldı.

TARO EMİR TEKİN?

Taro Emir Tekin (d. 15 Haziran 1997, İstanbul), Türk oyuncudur. Sadakatsiz ve Bir Peri Masalı dizilerindeki rolleri ile tanınmaktadır. Oxford School of Drama'da drama üzerine eğitim almıştır. Şevval Sam ve Metin Tekin'in oğludur.

Küçük yaşlardan itibaren oyunculuk eğitimi almaya başlayan Tekin, Cambridge School of Visual & Performing Arts dahilinde University of Arts London’ın PaPA derecesini bitirdi. Ardından RADA Foundation kursunda eğitim aldı ve Oxford School of Drama tiyatro bölümünde eğitimine devam etti. Bir süre İngiltere'de yaşadıktan sonra Türkiye'ye dönüş yaptı ve oyunculuk kariyeri başladı.

İlk olarak 2020 yılında Rise of Empires: Ottoman isimli Netflix dizisinde yer alan Tekin, ardından yine internet dizisi olan ve BluTV yapımı olan Çıplak dizisinde Bulut karakterini canlandırdı.

2020-2022 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayımlanan Sadakatsiz isimli dizide Selçuk Dağcı karakterine hayat verdi ve bu rolle adından söz ettirdi.

Ardından, Bir Peri Masalı adlı dizide Onur Köksal karakteriyle başrolde yer aldı.

Günümüzde ise, Star TV'de yayımlanan Yalı Çapkını isimli dizide Kaya karakterine hayat vererek kariyerine devam etmektedir.

Tekin, oyunculuğun yanında amatör olarak müzikle de ilgilenmektedir.


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Yalı Çapkını Taro Emir Tekin