Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Taylor Swift İstanbul'da konser verecek: Peki Taylor Swift kimdir, kaç yaşında, biletler ne zaman satışa çıkacak, fiyatlar ne kadar?

Dünyaca ünlü starlar Taylor Swift ve Jay-Z'in Türkiye'de konser vereceği duyuruldu. Taylor Swift şarkıları, biyografisi ve hayatı da bu gelişmeden sonra merak edilen konulardan biri haline geldi. Peki, Taylor Swift kimdir, kaç yaşında, biletler ne zaman satışa çıkacak, konser bileti ne kadar? İşte merak edilenler!

Taylor Swift İstanbul'da konser verecek: Peki Taylor Swift kimdir, kaç yaşında, biletler ne zaman satışa çıkacak, fiyatlar ne kadar?

Festival organizatörü Özcan Ertaş, Türkiye'deki pek çok müzikseveri heyecanlandıracak bir haber verdi. Aralarında ünlü müzik ikonları Taylor Swift ve Jay-Z'nin de bulunduğu yıldız isimler, Türkiye'de konser verecek. Peki, Taylor Swift kimdir, kaç yaşında, biletler ne zaman satışa çıkacak, konser bileti ne kadar? İşte merak edilenler!

Taylor Alison Swift 13 Aralık 1989'da Pensilvanya'da doğdu. Bugün 34 yaşında olan şarkıcı Swift ilk albümünü 2006'da 17 yaşındayken çıkardı.

14 Grammy ödülü sahibi ünlü şarkıcının, dokuz stüdyo albümü, beş EP, üç canlı kayıt albümü, dört video albümü, 56 single, 19 promosyon single çalışması bulunuyor.

TAYLOR SWİFT KONSERİNİN BİLETLERİ NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

Taylor Swift ve Jay-Z'nin Türkiye'de vereceği Konser biletleri 20 Kasım'da ön satışa çıkarılacak.

Konserlerin ise 2025 Şubat'ta gerçekleşmesi bekleniyor.

Bazı yıldız isimlerle Türkiye'de konser anlaşmaları imzaladıklarını duyuran festival organizatörü Özcan Ertaş, şunları söyledi:

"Türkiye'nin müzik sahnesini uluslararası arenada güçlendirmek ve sanatseverlere unutulmaz deneyimler sunmak istiyoruz. Taylor Swift, Jay-Z gibi dünya starlarını Türkiye'de ağırlayarak müzikseverlere eşsiz bir deneyim yaşatmayı hedefliyoruz. Sahne için yurt dışından 200 TIR'lık ekipman gelecek. Bu konserler, Türkiye'nin kültürel zenginliğini ve müzikal çeşitliliğini dünya ile buluşturacak."

TAYLOR SWİFT KONSERİNİN BİLETLERİ NE KADAR?

Konserin bilet fiyatlarına ilişkin ise henüz bir bilgi bulunmuyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Taylor Swift Jay Z konser