Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Tuba Ünsal'dan Deniz Akkaya yorumu: 'Beni derinden etkiledi'

Eski manken Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızı A.Ö.'nün kendisine saldırıp, balkona kilitlediğini söylemesiyle gündem olmuştu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçerek, A.Ö.'yü koruma altına almıştı. Oyuncu ve model Tuba Ünsal, meslektaşının yaşadığı durum hakkında konuşarak; Akkaya ile kızının yaşadıklarından çok etkilendiğini söyledi.

Tuba Ünsal'dan Deniz Akkaya yorumu: 'Beni derinden etkiledi'

Oyuncu ve model Tuba Ünsal (42), önceki gün bir mekandan çıkarken görüntülendi. 

Deniz Akkaya'nın devlet korumasına alınan kızı A.Ö. ile yaşadığı problemlerle ilgili bir soru üzerine Ünsal, şöyle yanıt verdi:

"Ben de bir kız çocuğu büyütüyorum. Yalnız bir anne olmanın insanı bazen çok zor duruma soktuğu zamanlar oluyor. Çocuklar, ergenliklerini bizim çocukluğumuzda yaşadığımız gibi yaşamayabiliyorlar. Her iki taraf içinde kalbimin içinden derinden beni çok etkiledi bu olay.

Full sevgi gönderiyorum hem anneye hem çocuğa. Ama bunun dışında anne çocuk arasındakilerle ilgili hiç bir cümle kuramam, yani biz getiriyoruz onları dünyaya. İyisine kötüsüne, mutlusuna mutsuzluğuna, hepsine bin şükür. Hayatta yaptığım en güzel şey. Hayatımı değiştirmem, o kadar güzel ki o küçük varlıklar. Anne olmak çok özel bir şey."

NE OLMUŞTU?

Eski manken Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızı A.Ö.'nün kendisine saldırıp, balkona kilitlediğini söylemesiyle gündem olmuştu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın harekete geçmesi üzerine kızı koruma altına alınan Akkaya, açıklamalarına devam etti.

Babası Muzaffer Akkaya'nın kızının velayetini almak istediğini ancak buna izin vermeyeceğini söyleyen eski manken, ailesine ateş püskürdü.


Haber Kaynağı : 12punto

Aile ve Sosyal Hizmetler Deniz Akkaya Devlet koruması Tuba Ünsal

İlgili Haberler