Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Turabi Çamkıran hastaneye kaldırıldı: 'Ciğerlerim iflas etmek üzere'

Survivor'a yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle veda eden Turabi Çamkıran'dan kötü haber geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Çamkıran, "Yoğun bakıma kaldırıldım. Ciğerlerim iflas etmek üzere" dedi.

Turabi Çamkıran hastaneye kaldırıldı: 'Ciğerlerim iflas etmek üzere'

Turabi Çamkıran, yaşadığı sağlık sorunlarının ardından Survivor All Star 2024 programından ayrıldı.

Turabi hakkında çıkan "Survivor'a geri gelecek" iddialarını kesin bir dille yalanladı. Program ile bağlarını koparan Turabi'den hayranlarını korkutan bir paylaşım geldi.

'AĞIR ENFEKSİYON KAPMIŞIM'

Hastane odasında çekilen bir karesini paylaşan Turabi, "Kırık çıkık için geldik, yoğun bakıma alındık" ifadelerini kullandı.

Turabi paylaşımının devamında ise 'Ağır enfeksiyon kapmışım. Ciğer iflas etmek üzereymiş. Bir Survivor'dan çıktık şimdi diğerine" dedi.

TURABİ ÇAMKIRAN KİMDİR?

Turabi Çamkıran (d. 3 Temmuz 1987, Mersin), Türk oyuncu, dansçı ve dövüşçü.

3 Temmuz 1987 tarihinde Mersin’de doğdu. Aslen Kahramanmaraş Afşin'lidir. Mersin Toroslar Lisesi ve Gazi Lisesi'ne gitti ancak bitiremedi, liseyi Survivor yarışmasından sonra bitirdi. Gençliğinden beri hem breakdance hem muay thai hem de karma dövüş sanatları ile ilgilendi. Daha sonra Mersin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni kazandı ve buradan mezun oldu.

İlk olarak 2008 yılında Huysuz Virjin'in sunduğu Dans Eder misin? yarışmasına katıldı. Ardından Ajda Pekkan, Hande Yener, Fatih Ürek, Yıldız Usmonova, Seren Serengil, Sertab Erener, Petek Dinçöz, Linet, Berksan, İsmail YK, Hadise, Demet Akalın, Ziynet Sali, Hatice, Gülşen, Yonca Evcimik, Atiye, Yavuz Seçkin, Nazlı, Brilliant Dadaşova, Hamiyet ve Aysun Kaya'nın şarkılarının kliplerinde dans etti. 2011 yılında Bodrum Clup Catamaran'da dans etti.

2013 yılında Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katıldı ve yarı finale kadar yükseldi. 2014, 2015 ve 2018 yıllarında Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasına katıldı. 2014 Survivor Gönüllüler takımında yer aldı şampiyon oldu. 2015 yılında Survivor All Star yarışmasında da 1. oldu ve art arda iki kez Survivor yarışmasını kazanan ilk kişi oldu.

Survivor yarışmasından sonra birkaç sinema filmi ve dizide rol aldı. Sağlık Bakanlığı'nın çocuklarda süt içme alışkanlığı kazandırma konulu bir kamu spotunda yer aldı. 2018 yılında üçüncü kez Survivor yarışmasına katıldı. Yarışmayı 5. olarak tamamladı. 2019 yılında ABD'de yayımlanan The Challenge adlı yarışmanın 33. sezonu olan The Challenge: War of the Worlds'e katıldı ve şampiyon oldu.

Aynı sene şampiyon olarak yarışmanın 34. sezonu olan The Challenge: War of the Worlds 2'ye katıldı, yarışmanın 10. bölümünde diskalifiye oldu. 2022'de aynı yarışmanın 38. sezonu olan The Challenge: Ride or Dies'a katıldı, yarışmadan elenen 5. isim oldu.


Haber Kaynağı : 12punto

Turabi Çamkıran yoğun bakım Survivor All Star 2024 sağlık

İlgili Haberler