Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Usta oyuncu Zihni Göktay'dan Hasan Can Kaya yorumu

Sanat hayatında 60 yılı geride bırakan Zihni Göktay, katıldığı bir etkinlikte dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Son dönemin meşhur isimlerinden Hasan Can Kaya'yı tanımadığını belirten Göktay, "İstanbul'da metrekareye 5 tane onun gibi düşüyor. Toplumu güldürürken düşündürmek marifet" dedi.

Usta oyuncu Zihni Göktay'dan Hasan Can Kaya yorumu

Lüküs Hayat, Cibali Karakolu, Kanlı Nigar, Bizimkiler, Koçum Benim ve Cennet Mahallesi başta olmak çok sayıda tiyatro oyunu ve dizi projesinden tanıdığımız Zihni Göktay, uzun bir süre sonra İstanbul'da katıldığı bir etkinlikte objektiflere takıldı.

Magazin Burada'ya konuşan Göktay, son dönemin popüler isimlerinden komedyen Hasan Can Kaya'yı tanımadığını belirtti: "İstanbul'da metrekaraye 5 tane onun gibi düşüyor. Toplumu güldürürken düşündürmek marifet. Kendisini inanın hiç tanımıyorum"

'CENAZE TÖRENLERİ REKLAM VESİLESİ'

"Yeni nesil oyuncuları sadece cenaze törenlerinde görebiliyoruz. Ne düşünüyorsunuz?" sorusuna da cevap veren usta isim, "Başkalarının cenazesi onlar için bir reklam vesilesi oluyor. Ben tabutun başında fotoğraf çektirip hemen gidenleri de gördüm" ifadelerini kullandı.

'KÜTÜPHANEM VE ÇEKYATIM VAR'

"Başka oyuncular gibi Akdeniz'de yatım, Ege'de katım yok" diyen Göktay, "Kütüphanem ve çekyatım var. Bunlarla mutluyum" şeklinde konuştu.


Haber Kaynağı : 12punto

Hasan Can Kaya Zihni Göktay