Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,0624
Dolar
Arrow
34,1295
İngiliz Sterlini
Arrow
44,5429
Altın
Arrow
2955,0000
BIST
Arrow
9.002
/yasam/video-vural-celik-neden-oldu-celikin-hastaligi-neydi-55909

Vural Çelik neden öldü? Çelik'in hastalığı neydi

Birçok projede yer alsa da Avrupa Yakası dizisi ile tanınan Vural Çelik, 51 yaşında hayatını kaybetti. Sevilen oyuncunun bir süredir hastanede tedavi gördüğü biliniyordu. Çelik'in ölmesi hem sanat camiasını hem de dizinin hayranlarını derinden üzdü. Peki Vural Çelik neden öldü, hastalığı nedir?

VURAL ÇELİK NEDEN ÖLDÜ?

Vural Çelik’in ölüm nedeni henüz netlik kazanmadı. Oyuncunun menajeri Rasim Özcan, oyuncunun şeker, kalp ve tansiyon gibi sağlık sorunları olduğunu belirtti. Özcan, "Henüz yeni öldü, ölüm haberi doğru fakat neden öldüğüyle ilgili net bir şey söyleyemiyorum. Hastanedeydi," şeklinde konuştu. Kesin ölüm nedeni yapılacak incelemelerin sonrasında tespit edilecek

AVRUPA YAKASI'NIN KUBİLAY'I VURAL ÇELİK HASTALIĞI NEDİR?

Espirili tavırlarıyla bilinen oyuncunun sağlık sorunları ve hastalığı henüz açıklanmadı. Sadece 2 gün öncesinde hastaneden video paylaşan Çelik, "Hastanede yattığım kadar dizi çekseydim şimdiye ev, araba çekmiştim. Range Rover almıştım. Bu halimle bile espri yapmaya çalışıyorum." demişti.

VURAL ÇELİK KİMDİR?

Vural Çelik, Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. 1969 yılında İstanbul'da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Çelik, kariyerine tiyatro ile başlamış ve birçok başarılı oyunda rol almıştır. Tiyatro dışında sinema ve dizi sektöründe de aktif olan oyuncu, özellikle komedi türündeki performanslarıyla tanınır. "Avrupa Yakası" dizisinde canlandırdığı "Sertaç" karakteri ile geniş kitlelerce tanınan Vural Çelik, farklı projelerde yer almıştır.

Haber Kaynağı : 12punto