Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Yargı dizisi ekranlara veda ediyor

Kanal D’nin üç sezondur ekranda olan dizisi 'Yargı' izleyiciye veda ediyor. Dizinin finali yarın akşam Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde seyirciyle izlenecek.

Yargı dizisi ekranlara veda ediyor

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünü üstlendiği Yargı'nın finali yarın akşam Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde takip edilebilecek

İzleyicilerin ilgi gösterdiği gecenin tüm geliri öncelikle deprem bölgesindeki gençler olmak üzere Türk Eğitim Vakfı'na (TEV) gençlerin eğitimi için bağışlanacak.

'Yargı'da rol alan oyuncular ve emek verenlerin de katılacağı gecede, sürpriz isimlerin sahne alacağı öğrenildi. 

YARGI OYUNCU KADROSU

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken onlara Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Defne Kayalar, Alican Yücesoy, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Naşit Özcan, Sermet Yeşil, Ayşegül Cengiz, Muttalip Müjdeci, Ulvi Kahyaoğlu, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş, Gece Işık Demirel, Duygu Serin, Tolga Canbeyli, Onur Tekin, Çağrı Atakan ve Dilara Çakır gibi usta ve genç isimler eşlik ediyor.

YARGI DİZİSİ KONUSU

Ilgaz dürüstlük, onur, saygı gibi bütün ilkeleri babasından öğrenmiş ve benimsemiştir. Ceylin ise gözü kara ve kurallar söz konusu olduğunda mesleğini kendi kurallarına göre yapan, sınır tanımayan bir avukattır.

Ceylin ve Ilgaz, bu yüzden büyük bir çatışma yaşar, karşı karşıya kalırlar. Kendilerini ikisinin de ailelerine kadar uzanan bir gizem yumağının içinde bulacaklardır.


Haber Kaynağı : 12punto

Kaan Urgancıoğlu Pınar Deniz Sema Ergenekon Türk Eğitim Vakfı Yargı dizisi Yargı

İlgili Haberler