Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Yeni iddia: Dilan Polat'ın güzellik merkezleri müşterilerin telefonlarını açmıyor, randevu vermiyor

Geçtiğimiz kasım ayında kara para aklama soruşturması kapsamında tutuklanan Dilan Polat, bir süredir kamuoyunun gündeminde yer alıyor. Edinilen bilgiye göre; Polat'ın güzellik merkezlerinin müşterilerin telefonlarını açmadığı ve yeni randevu talebi oluşturmadıkları iddia edildi.

Yeni iddia: Dilan Polat'ın güzellik merkezleri müşterilerin telefonlarını açmıyor, randevu vermiyor

12punto.com.tr / Özel

Lüks yaşantılarıyla gündemden düşmeyen ve gelirlerinin kaynağı merak konusu olan Dilan Polat ve Engin Polat, 1 Kasım'da gözaltına alındı. 

Kara para aklama, vergi kaçırma ve örgüt kurma suçlarından haklarında soruşturma başlatılan çift, 5 Kasım’da tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Türkiye genelinde 70'den fazla güzellik merkezi olan Dilan Polat'ın sahibi olduğu işletmelerle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

YENİ RANDEVU TALEBİ OLUŞTURULMUYOR

Edinilen bilgiye göre; Polat'ın güzellik merkezlerinin müşterilerin telefonlarını açmadığı ve yeni randevu talebi oluşturmadıkları iddia edildi.

DİLAN POLAT VE ENGİN POLAT'IN SUÇU NE?

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Dilan Polat ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu şüpheliler hakkında suç işlemek maksadıyla örgüt kurmak, kara para aklamak ve vergi kanununa muhalefet suçlarıyla ilgili 5 Kasım 2023'te soruşturma başlattı.

Şirketlerinde yapılan aramalarda elde edilen dijital materyaller ve defterlerle ilgili Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından ön inceleme raporu hazırlandı.

Rapora göre, tasfiye halindeki 3 firmadan aile bireylerine ait şirketlere sahte fatura kesilmesi yöntemiyle 200 milyon lira para girişi tespit edildi.

Dilan-Engin Polat ve beraberindeki 14 kişinin yargılanması sürüyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Dilan Polat Engin Polat güzellik merkezi Kara Para

İlgili Haberler