Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,1611
Dolar
Arrow
34,2465
İngiliz Sterlini
Arrow
44,5771
Altın
Arrow
3012,0000
BIST
Arrow
8.908

Hadi gelin birlikte bir empati yapalım

Neredeen nereyee?..

Milliyetçiliğin sarsılmaz savunucusu, milli kimliğin yılmaz savaşçısı, bütün yaşamını ve politik duruşunu bunun üzerine inşa eden bir parti lideri bugün sana rağmen seninle yer değiştiriyor.

Eğer sizin ifade ettiklerinizi bırakın bir sosyalist, sıradan bir insan ifade etseydi ilk duyduğunuzda ağzınızı nasıl açardınız? Bunu tahmin etmememiz mümkün değil.

Sahadaki varlığıyla var olan ben, sizin konuşmalarınızdan ve duruşunuzdan dolayı sizinle aynı duruşu sergileyenlerin sözlerini ve kurdukları cümleleri duymamanızı isterdim.

Sayın Bahçeli, bu demecinizin üniter yapıya yapılabilecek en büyük kötülük olduğunun ayırdında mısınız?

Maalesef, sözde solcuların mevcut durumdan son derece hoşnut olduklarını biliyor, bu durumu yurtseverlerin, sosyalistlerin Samsun’dan Ankara’ya Bağımsız Türkiye için Türk bayrağıyla Mustafa Kemal Atatürk Yürüyüşü yapan Denizlerin geleneğinden gelenlerin bilgilerine ve vicdanlarına havale ediyorum.

Emperyalist propaganda sistemi sadece ne yapmamız değil, nasıl düşünmemiz gerektiğini biz farkında olmadan planladı ve bize empoze etti. Tıpkı tarikatlar ve cemaatlerde olduğu gibi…

Emperyalizmi anlamadan yaşananları anlamakta zorlanabiliriz.

Büyük Ortadoğu Projesi yürüyor.

Türkiye’de bütün kurumlar, siyasilerin ortak duruşunu ifade ettiği “değişen Türkiye”ye uygun olarak hareket ediyorlar. Bu yüzden de mevcut kurumlar ona uygun dizayn ediliyor.

O yüzden şaşırmayalım. Her an hiç beklemediğimiz yerlerden hiç beklemediğimiz açıklamalar gelebilir. Asıl önemli olan ise onların söyleyeceklerinin duyanlarda nasıl yankı bulacağıdır!