Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

'Ben garson değilim' dedi. Silahını çekip ateş etti

Bursa'da alkollü bir mekanda eğlenmeye giden üç kişi hesap istedikten sonra başlarına hiç beklemedikleri bir şey geldi. Yan masada oturan şahıslardan biri 'ben garson değilim' diyerek silahını çekti ve ateş etmeye başladı.

'Ben garson değilim' dedi. Silahını çekip ateş etti

Olay, Bursa Altınşehir Mahallesi Özlüce Bulvarı üzerinde bulunan Sonset isimli bir mekanda gerçekleşti.

Üç kişi, gittikleri mekanda eğlendikten sonra gecenin ilerleyen saatlerinde hesap ödemek için garson çağırdı. Şahıslar hiç beklemedikleri bir olayla karşılaştı.

Polise verdikleri ifadede şunları söylediler; Yan masalarında bulunan üç kişiden, 17-18 yaşlarında olduğunu tahmin ettikleri birinin, ayağa kalktığını ve kendilerine hitaben "ben garson değilim" diyerek tepki gösterdiğini, hemen ardından da tabancasını çıkartarak ateş etmeye başladığını belirttiler.

1987 doğumlu H.K, 1981 doğumlu E.A ve 1981 doğumlu R.C.İ silahlı saldırı sonrası bacaklarına aldıkları yaralar neticesinde hastaneye kaldırıldı.

Olay yerinden 16 BEU 785 plakalı araçla ayrılan saldırganlara söz konusu aracı kiralayan 1998 doğumlu K.K.A ile yapılan görüşmede aracı 2006 doğumlu E.E isimli yaşı küçük şahsa verdiğini beyan etti. 

E.E'nin resmini saldırıya uğrayan şahıslara gösteren polis, onlardan tabanca ile kendilerini vuran şahsın resimdeki kişi olduğunu bilgisini netleştirdi.

Yaralama olayına karışan, 2006 doğumlu E.E, 1993 doğumlu R.Z ve 1976 doğumlu Y.Ü'nün aranmasına devam ediliyor.

Olay yeri ekiplerince, kasten yaralama olayının gerçekleştiği mekanda 6 adet 7.65 mm çapında kovan bulunurken, soruşturma devam ediyor.


Haber Kaynağı : 12punto

garson hastane mekan saldırgan silahlı saldırı tabanca