Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Hakem Meler’e saldıran iki şüphelinin ifadesi ortaya çıktı

MKE Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca’yla birlikte hakem Halil Umut Meler’e yönelik saldırı girişiminde yer alan diğer iki şüphelinin hakimlik ifadeleri ortaya çıktı.

Hakem Meler’e saldıran iki şüphelinin ifadesi ortaya çıktı

MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maçın ardından sahaya girerek MKE Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca'yla birlikte hakem Halil Umut Meler'e saldıran ve ardından tutuklanan iki şüphelinin hakimlik ifadeleri ortaya çıktı.

"HAKEME TEKME SALLADIM"

Şüpheli Y.Ş., hakem Meler’e vurup vurmadığının farkında olmadığını söyleyerek, “Hakeme bir tekme salladım. Fakat vurduğumun farkında değilim. Hakemin kararları hatalı olduğu için maçtan sonra sahaya girdim. Bir arbede meydana geldi. Arbedenin içerisinde tekme salladım. Pişmanım” ifadelerine yer verdi.

"OLMAMASI GEREKEN BİR ŞEYDİ"

Diğer şüpheli K.Ç. ise hakimlik sorgusunda, “Olmaması gereken bir şeydi. Maçın atmosferi ile böyle bir olay meydana geldi. Olup bitenin farkında bile değilim. Hakeme nasıl vurduğumu da hatırlamıyorum. Pişmanım” dedi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı eski Faruk Koca ve beraberindeki iki kişi, 1-1 berabere biten Çaykur Rizespor maçından sonra saha içinde hakem Halil Umut Meler'e saldırmıştı. Hakem Meler'e yapılan saldırı sonrası ligler ertelenmiş ve olaya ilişkin soruşturma başlatılmıştı. Eski Başkan Koca ile beraberindeki iki kişi nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanmışlardı.


Haber Kaynağı : İHA

Ankaragücü Çaykur Rizespor Faruk Koca Halil Umut Meler Hakem MKE Ankaragücü saldırı soruşturma

İlgili Haberler