Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Barbie temalı telefon ve daha fazlası: HMD global'den şaşırtıcı adımlar!

Eski Nokia'nın yeni sahibi HMD Global, Mobile World Congress'te bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Barbie temalı katlanabilir telefon, nostaljik bir model ve özelleştirilebilir bir telefon da dahil olmak üzere 4 yeni telefon tanıtacak.

Barbie temalı telefon ve daha fazlası: HMD global'den şaşırtıcı adımlar!

Geçtiğimiz senenin en dikkat çeken yapımlarından biri olan Barbie filmi, sektördeki etkisini hâlâ sürdürüyor. Son olarak, Barbie temasını taşıyan bir katlanabilir telefonun duyurulmasıyla bu etki daha da geniş bir alana yayıldı.

HMD Global'in Nokia markalı telefonları artık satmayacağını duyurmasıyla kendi markası altında yeni ürünler sunmaya yönelik ilk adımını attığı belirtiliyor. Şirketin Mobile World Congress etkinliğinde, 26-29 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan etkinlikte Barbie temalı yeni bir katlanabilir telefonun tanıtılacağı açıklandı.

Barbie filminin çıkışından bu yana zaman geçti ve etkisi azalsa da, adının ödül sezonunda sık sık anılmasıyla gündemde hâlâ bir hareketlilik olduğu görülüyor. HMD Global için ise bu yeni adımın ne kadar başarılı olacağı şu an için belirsiz.

"BU YAZIN EN GÖZDE AKSESUARI OLACAK"

Ancak, Barbie temalı telefonun yanı sıra HMD'nin üç yeni telefon daha tanıtacağı bilgisi geldi. Şirket, ''Umut vadeden stil, nostalji ve çok ihtiyaç duyulan dijital detoks sunan bu retro özellikli telefon, akıllı telefon kültürünün senaryosunu tersine çevirecek ve bu yazın en gözde aksesuarı olacak'' açıklamasını yaparak bu yeni ürünlerin dikkat çekeceğini belirtti. Ancak, hangi telefonun ne şekilde özelliklere sahip olduğu henüz net değil.

Bununla birlikte, şirketin özelleştirilebilir bir telefon da tanıtacağı biliniyor. Arka kapağının kullanıcı ihtiyaçlarına göre özelleştirilebileceği ve ekran değişimi süreçlerinin daha kolay hale getirileceği belirtiliyor. Bu yeni ürünlerin detayları, Mobile World Congress etkinliğinde ortaya çıkacak gibi görünüyor.


Haber Kaynağı : 12punto

akıllı telefon Barbie