Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

YouTube akıllı TV uygulaması yenilendi!

YouTube, akıllı TV uygulaması için kapsamlı bir güncelleme yayınladı. Yeni güncelleme ile arayüz daha kullanışlı ve göz yormayan bir hale geliyor.

YouTube akıllı TV uygulaması yenilendi!

YouTube, akıllı televizyon uygulaması için kapsamlı bir güncelleme planlıyor. Yeni güncelleme, arayüzü daha kullanışlı hale getirerek kullanıcıların daha iyi bir deneyim yaşamasını sağlayacak. Video önerileri daha belirgin hale getirilerek kullanıcıların istedikleri içeriklere daha kolay erişmeleri sağlanacak. Ayrıca kumanda kontrolü YouTube ile daha uyumlu hale getirilerek kullanıcıların zaman tasarrufu yapmaları hedefleniyor.

Özellikle akıllı televizyonlardaki YouTube uygulamasının kullanıcılar tarafından hantal bulunması üzerine yapılan bu güncelleme, içerik üreticilerini de etkileyecek gibi görünüyor. Yenilikle birlikte kanal sahiplerinin banner kısmını ve videolarının kapak fotoğraflarını güncellemeleri gerekebilir. Şirket yönetimi, bu konuda tüm paydaşlara gerekli eğitimleri vereceklerini belirtti.

Bu büyük değişimin amacı, kullanıcıları daha fazla video izlemeye ve daha fazla kanala abone olmaya teşvik etmek olarak açıklanıyor. YouTube'un akıllı televizyon uygulamasının giderek daha fazla kullanılması, şirketin bu alanda daha sık yenilik getirmeye başlamasını sağlıyor.

Güncellemenin şu anda sınırlı bir kullanıcı kitlesi tarafından denendiği ancak kısa süre içinde tüm kullanıcılar tarafından kullanılabileceği belirtiliyor. Ancak güncellemenin kullanıcılara gerçekten fayda sağlayıp sağlamayacağı zamanla netlik kazanacak.

 


Haber Kaynağı : 12punto

YouTube