Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Eşinin cinsel organını kesip tuvalete attı

Evli çift arasında çıkan "ihanet" tartışması kısa sürede alevlendi ve öfkeli kadın kendisini aldatan eşinden korkunç bir şekilde intikam aldı.

Eşinin cinsel organını kesip tuvalete attı

Olay Brezilya'nın büyük şehirlerinden Sao Paulo yakınlarındaki Atibaia bölgesinde gerçekleşti. Bir süredir birlikte olan evli çift arasında çıkan "ihanet" tartışması kısa bir sürede alevlendi ve öfkeli kadın kendisini aldatan eşinden korkunç bir şekilde intikam aldı. 

Eşinin kendisini 15 yaşındaki yeğeniyle aldattığını öğrenen öfkeli kadın eşinin cinsel organını keserek tuvalete attı.

İsmi açıklanmayan kadın, eşinin kendisini 15 yaşındaki yeğeniyle aldattığını ve ikilinin cinsel ilişkiye girdiğini öğrenince bir intikam planı yaptı. 

KARAKOLA GİDEREK TESLİM OLDU

Eşini fantezi yapma vaadiyle kandıran ve yatak odasına götüren kadın önce adamın ellerini ve kollarını yatak başlıklarına bağladı. Daha sonra ise eline aldığı jilet ile adamın penisini kesti. 

34 yaşındaki kadının saldırısı sonrasında adam kanlar içinde kalırken yerel medya kadının adamın penisini tuvalete attığını ve daha sonra sifonu çektiğini aktardı. 22 Aralık'ta yaşanan olaydan sonra kadının polis karakoluna giderek her şeyi anlatarak teslim olduğu belirtildi. 

Kardeşiyle birlikte polis karakoluna giden kadının, "İyi akşamlar memur bey ben teslim olmaya geldim çünkü kocamın penisini kestim" dediği öğrenildi. Kadın, penisin yerine takılamayacağını öğrendikten sonra penisi tuvalete attığını da söyledi. 

39 yaşındaki adamın hayatta olduğu ve halen hastanede tedavi altında olduğu belirtildi. 


Haber Kaynağı : 12punto

brezilya hastane İhanet Kadın saldırı