Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Galler Prensi William'dan Gazze için barış çağrısı

Galler Prensi William, İsrail-Hamas çatışmasının bir an önce sona ermesi ve Gazze'ye yönelik insani yardımların artırılması gerektiğini belirten bir açıklama yayımladı. Geleceğin kralı, bölgedeki "korkunç insan maliyeti" konusunda derin endişelerini ifade etti.

Galler Prensi William'dan Gazze için barış çağrısı

Galler Prensi William, Orta Doğu'daki çatışmanın insan üzerindeki etkilerine ve dünya genelinde yükselen antisemitizm sorununa dikkat çekmek amacıyla önemli ziyaretler gerçekleştirecek.

"KORKUNÇ İNSAN MALİYETİ" 

William, 7 Ekim'de Hamas tarafından gerçekleştirilen terör saldırısından bu yana bölgedeki durumdan "derin endişe" duyduğunu ve Gazze'ye yönelik insani yardımın acilen artırılması gerektiğini vurguladı.

Prens, en karanlık zamanlarda bile umutsuzluğa kapılmamak gerektiğini belirterek, barışa olan inancını ve daha iyi bir gelecek umudunu dile getirdi.

William, insani yardım çalışmalarına katılan yardım görevlileri ile bir araya gelecek ve antisemitizme karşı çıkan gençlerle sinagogda bir tartışmaya katılacak.

KENSİNGTON SARAYI'INDAN DESTEK 

Kensington Sarayı, Prens ve Prenses'in geçen yıl yaşanan olaylar karşısında derin bir endişe duyduğunu ve etkilenen herkes için daha iyi bir gelecek umudunu paylaştığını belirtti. 

Refah şehrinin ve önemli bir yardım teslimat noktasının durumu hakkında endişeler artarken, uluslararası toplum çatışmanın tırmanışını önlemek için çabalarını sürdürüyor.

William, 2018 yılında İsrail ve İşgal Altındaki Batı Şeria'ya yapılan monarşi üyesinin ilk resmi ziyaretinde, bölgenin liderleriyle önemli görüşmeler gerçekleştirmişti. 


Haber Kaynağı : Taner Bildik

batı Şeria Çatışma destek Galler Gazze insani yardım hamas İsrail Prens Refah Saray