Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Gazeteci Piers Morgan: 'Kate Middleton hakkında endişe verici şeyler duydum'

Galler Prensesi Kate Middleton ile ilgili öldüğüne yönelik iddialar gündemde yer alıyor. İngiliz gazeteci Piers Morgan, endişe verici şeyler duyduğunu ifade ederek, "Olup bitenler oldukça endişe verici. Neye inanacağımı bilmiyorum" dedi.

Gazeteci Piers Morgan: 'Kate Middleton hakkında endişe verici şeyler duydum'

12punto.com.tr

Kate Middleton'un ocak ayında ameliyat olduğundan beri kamuoyundan uzak kalması, sosyal medyada komplo teorilerine yol açtı.

Agence-France Presse'nin küresel haber direktörü Phil Chetwynd, uluslararası haber ajanslarının fotoğrafta oynandığı ve Saray'ın orijinal el değmemiş çekim taleplerine yanıt vermediği korkusuyla fotoğrafı çektiğini söyledi.

Ünlü yayıncı, 14 Mart'taki Sansürsüz programında konuyu ele aldı.

Programa katılan gazeteci Piers Morgan şunları söyledi:

"Bana bazı şeyler söylendi, bunların yarısı bile doğru olsa bile, olup bitenler oldukça endişe verici. Neye inanacağımı bilmiyorum, hiçbirimiz de bilmiyorum; orada değiliz."

Morgan, Amerikalı talk-show sunucusu John Oliver'ın Kate Middleton'un "18 ay önce ölmüş olabileceği" şeklindeki şok edici şakayı yapmasının ardından, dramanın Kraliyet ailesini alay konusu haline getirme riski taşıyor.

Ayrıca karın ameliyatından sonra iyileşme sürecinde olan Prenses'in, bunu yapacak personeli varken neden Photoshop'ta düzenleme yapmaya zaman harcadığını da sorguladı.

Piers Morgan köşesinde ise şunları yazdı:

"Kate Middleton'ın gizli sağlık krizi ve kamusal yaşamdan kaybolmasıyla ilgili komplo teorileri, dün yayınladığı manipüle edilmiş aile fotoğrafıyla daha da kötüleşti.

Buna Kral Charles'ın hangi kanserden muzdarip olduğu ve durumunun ne kadar ciddi olduğu konusundaki rahatsız edici kafa karışıklığı da eklenince, daha da kötüleşti. Saray'ın medyayı idare etme yönteminin giderek geçerliliğini yitirdiğini ve işe yaramaz hale geldiğini gösterdi.”


Haber Kaynağı : 12punto

Kate Middleton Kral Charles Piers Morgan