Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,0377
Dolar
Arrow
34,0303
İngiliz Sterlini
Arrow
45,3604
Altın
Arrow
2830,0000
BIST
Arrow
9.975

İsrail yine sivilleri hedef aldı: 5 kişi hayatını kaybetti

İsrail'in yaklaşık bir yıldır işgalini sürdürdüğü Gazze'de bir mahalleye düzenlediği saldırılarda 5 Filistinli hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralı var.

İsrail yine sivilleri hedef aldı: 5 kişi hayatını kaybetti

İsrail'in Gazze'nin kuzeyindeki Cebaliya Mülteci Kampı ile Gazze kentinin güneyindeki Zeytun Mahallesi’ne düzenlediği saldırılarda 5 Filistinli hayatını kaybetti, çok sayıda Filistinli yaralandı. Filistin merkezli haber ajansı WAFA’nın haberine göre, İsrail'in Cebaliya kampının El Fahura bölgesinde Sıyam ailesine ait bir evi vurması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti.

'İSRAİL KAMPLARI HEDEF ALIYOR'

İsrail ordusunun Gazze kentinin güneyindeki Zeytun Mahallesi'nde bulunan Kaşko Caddesi'ne düzenlediği saldırıda iki Filistinli hayatını kaybetti, çok sayıda kişi ise yaralandı.

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nin orta kesimindeki El Bureyc kampının kuzeyine düzenlediği hava saldırılarında çok sayıda ev tamamen yıkıldı. Nuseyrat Mülteci Kampı’ndaki bir ev savaş uçağıyla vurulurken, Sabra Mahallesi’ndeki evler topçu saldırısının hedefi oldu.

İsrail'in Gazze işgalinde düzenlediği saldırılarda en az 16 bin 715’i çocuk, 11 bin 308’i kadın olmak üzere toplam 41 bin 84 Filistinli yaşamını yitirdi, 95 bin 29 kişi yaralandı.


Haber Kaynağı : 12punto

gazze israil İsrail hava saldırısı