Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Trump'tan Prens Harry'ye sert mesaj

Eski ABD Başkanı Donald Trump, eğer bu yıl ikinci kez başkan seçilirse, Prens Harry'yi korumayacağını söyledi ve Sussex Dükü'nün "Kraliçeyi ihanet ettiğini" iddia etti.

Trump'tan Prens Harry'ye sert mesaj

Cumartesi günü Muhafazakar Siyasi Eylem Konferansı'nda konuşan eski başkan, Biden yönetiminin 2020 yılında Meghan Markle ile birlikte Kaliforniya'ya taşınan Harry'ye "çok cömert" davrandığını belirtti.

Bu açıklamalar, Harry'nin Good Morning America programında "Amerikan vatandaşı olmayı düşündüğünü" fakat "neyin engel olduğunu bilmediğini" söylemesinden birkaç gün sonra geldi. Trump, Daily Express'e verdiği demeçte, "Onu korumazdım. Kraliçeyi ihanet etti. Bu affedilemez. Eğer bana kalsaydı, tek başına kalırdı," dedi.

Trump'ın yorumları, Harry'nin göçmenlik durumu etrafında yeni bir tartışma başladığında geldi. ABD'deki muhafazakar bir düşünce kuruluşu, prensin anılarında yasadışı uyuşturucu kullandığını itiraf ettiği için yasal olarak ABD'ye girememiş olabileceğini savunuyor. "Spare" adlı kitabında Harry, gençliğinde kokain, marihuana ve psikedelik mantarlar kullandığını kabul etmişti.

Dük, kokainin kendisi için "hiçbir şey ifade etmediğini" belirterek, "Marihuana farklı, bu gerçekten bana yardımcı oldu," demişti.





Haber Kaynağı : Taner Bildik

ABD Amerika Başkan Göçmen İhanet kokain Kraliçe mantar Meghan Markle Prens trump Uyuşturucu