Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Arda Turan'ın istediği o liste dosyada çıktı

Ünlü sporcular ve iş insanlarının bulunduğu birçok kişiyi dolandırdığı iddiasıyla tutuklu bulunan Seçil Erzan’ın Arda Turan için hazırladığı el yazılı liste soruşturma dosyasında çıktı. Seçil Erzan ve Arda Turan arasında yapılan ses kaydı dökümlerinde, Arda Turan, Seçil Erzan'dan para aldığı ve verdiği kişilerin listesini yapmasını istemişti. Bu talebin ardından Seçil Erzan'ın kendi el yazısıyla hazırladığı iki liste soruşturma dosyasında ortaya çıktı. İki liste de Fatih Terim’in ismi dikkat çekiyor. Bir listede Fatih Terim’in eşi Fulya Terim’in ismi de yer alıyor.

Arda Turan'ın istediği o liste dosyada çıktı

Müslim SARIYAR/12punto.com.tr

Aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu birçok kişiye yüksek faizli fon vaat edip dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Denizbank eski Levent Şube Müdürü Seçil Erzan'ın, borç listesinde yeni bilgiler ortaya çıktı. Seçil Erzan’ın kimden ne kadar para aldığı kime ne kadar para ödediği birkaç borç listesi ortaya çıkmıştı. Ancak Seçil Erzan’ın kendi el yazısıyla yazdığı liste bilinmiyordu. Soruşturma dosyasında Seçil Erzan’ın kendi el yazısıyla yazdığı iki farklı borç listesi ortaya çıktı.

Daha önce yayınlanan  Arda Turan Seçil Erzan’ın ses kaydı yazışmalarında, Arda Turan Seçil Erzan’dan kimden ne kadar para alıp ne kadar ödediğine dair bir listeyi acil olarak istiyordu. Turan, Seçil Erzan’a “100 kişi var mı” diye soruyordu? Erzan ise ‘Hayır bu kadar yok” demişti.  Seçil Erzan’ın işte Arda Turan için o listeyi hazırladığı, soruşturma dosyasında ortaya çıktı.

TERİMLERİN KARŞISINDA SORU İŞARETİ KOYMUŞ

Dava dosyasının klasörlerine giren liste de 35 isim yazıldığı görülüyor. ‘Ödeme yapılmayanlar’ diye küçük başlık atan Erzan’ın el yazılı listesinde Fatih Terim ile eşi Fulya Terim’in isimleri de yer alıyor. Yalnız Terim çiftinin karşılığında sadece soru işareti konulduğu dikkat çekiyor. Diğer listede yer alanların karşısında alınan rakamlar yazıldığı görülüyor.  

FAZLA ALANLAR

Listede Emre Belözoğlu, Arda Turan ve Muslera’nında yer aldığı listede Ayhan Akman, Süleyman Aslan, Semih Kaya ve Fırat Özdemir’e fazladan para ödendiği yazılıyor.

İKİNCİ EL YAZILI LİSTE

Seçil Erzan verdiği ifadesinde, kimden ne kadar aldığını ve kime ne kadar para verdiğini tuttuğu notlarında yer aldığını belirtmişti. Dava dosyasında, Seçil Erzan tarafından yazılmış ikinci el yazılı liste de yer aldığı ortaya çıktı.

FATİH TERİM’İN KARŞLIĞI BOŞ

Seçil Erzan tarafından el yazısıyla yazılmış olan listede 30 kişinin ismi yer alıyor. Listenin ilk sırasında ünlü teknik direktör Fatih Terim’in ismi yer alıyor. Fatih Terim’in isminin karşısında herhangi bir rakam yazılmadığı görülüyor. Erzan, yazdığı listede ödeme yapmadığı bazı ünlü isimlerden aldığı paranın rakamının önüne eksi işareti koymuş. Örneğin Buse Terim -250, Arda Turan -7.500, Emre -Çolak -3.000, Emre Belözoğlu -4.200 ve Muslera -500 gibi işaretlemiş.

 RAKAMLARIN ÖNÜNE ARTI KOYMUŞ

Seçil Erzan bu liste de fazla ödeme yaptığını iddia ettiği kişilerin rakamların önüne de artı işaretini koyduğu görülüyor. Örneğin Ayhan Akman’a +750, Semih Kaya’ya +2500, Fırat Özdemir’e +1000 diye yazmış. Erzan bu listede Süleyman Aslan’a fazla verildi diye not düşerken diğer rakamların karşısında herhangi bir işaret koymadığı farkediliyor.

İşte o liste:


Haber Kaynağı : Müslim Sarıyar

Arda Turan Fatih Terim Fulya Terim Denizbank Seçil Erzan