Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,6648
Dolar
Arrow
33,9136
İngiliz Sterlini
Arrow
44,6300
Altın
Arrow
2790,0000
BIST
Arrow
9.685

Atatürk'e hakaret eden Burak Keleş gözaltına alınmadan önce bunları söylemiş: 'Size o sevinci verirsem...'

Sosyal medyada sık sık Atatürk, Cumhuriyet değerleri ve Kemalizm'i hedef alan, sinkaflı küfürler eden Burak Keleş isimli şahıs dün 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda gözaltına alındı. Keleş'in gözaltına alınmadan önce, "30 Ağustos'ta da gidersem teslim olursam, size de o sevinci verirsem dünyanın en şerefsiz adamıyım" dediği ortaya çıktı.

Atatürk'e hakaret eden Burak Keleş gözaltına alınmadan önce bunları söylemiş: 'Size o sevinci verirsem...'

Sosyal medyada Cumhuriyet'in kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Cumhuriyet değerlerine ve Kemalizm'e sık sık hakaret ve küfürler eden Burak Keleş isimli şahıs dün gözaltına alındı.

Keleş'in gözaltından önce 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda teslim olmayacağını belirterek, "size de o sevinci verirsem dünyanın en şerefsiz adamıyım" dediği ortaya çıktı.

'SİZE O SEVİNCİ VERİRSEM...'

Keleş paylaşımında şunları söylemişti:

"Evime 12'den bu yana vefayetle polis gelmiş. İl dışında olduğum için; bir şekilde alınmanız lazım, çünkü neden 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Atatürk'e küfür etti diye algı yapılan bir noktada bizim tayfa beni altın tayfada kurbanlık koyun gibi teslim etmeye çağırıyor. Başardık gördünüz mü arkadaşlar, biz solcular sizi severiz, bakın sizin inandığınız değerlere bile laf edildiğinde 24 saat içerisinde tutar koyarız. 30 Ağustos'ta da gidersem teslim olursam, size de o sevinci verirsem dünyanın en şerefsiz adamıyım. 

Savcı beni ifadeye çağırdı, başım gözüm üstüne. İl dışındayım, İstanbul'a gider gitmez de gideceğim. Başımıza bir şey gelecek olsa ilk bizim yalamalar satar bizi. "

Keleş ayrıca, katıldığı bir sokak röportajı nedeniyle 18 gün tutuklu kalan Dilruba K'yı da hedef aldı. 

30 AĞUSTOS'TA GÖZALTINA ALINDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise dün X üzerinden yaptığı açıklamada, "Sosyal medya üzerinden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve Aziz milletimize hakaret eden Burak Keleş adlı şahıs İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzce yakalanarak gözaltına alınmıştır." ifadelerini kullanmıştı.


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Burak Keleş Dilruba K. 30 Ağustos 30 Ağustos Zafer Bayramı Atatürk'e hakaret