Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Avukat Buket Nurşah Tekışık'tan 'lüks araç' açıklaması: 'Bana ait değil'

Savcının odasında çektirdiği fotoğraflar ve lüks hayatıyla gündeme gelen Av. Buket Nurşah Tekışık, kendisine yönelik eleştirilere cevap verdi. Tekışık, "Sosyal medyada gördüğünüz lüks araçlar bana ait değil" dedi.

Avukat Buket Nurşah Tekışık'tan 'lüks araç' açıklaması: 'Bana ait değil'

Avukat Buket Nurşah Tekışık, bir savcının odasında çektirdiği fotoğrafları "Ben asla kaybetmem. Ya kazanırım, ya öğrenirim" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Tekışık'ın pozları kamuoyunda tartışma yarattı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, avukat Buket Nurşah Tekışık hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu, söz konusu savcı hakkında da soruşturma başlatıldığını ifade etti.

SAVCININ GÖREV YERİ DEĞİŞTİRİLDİ

Savcı hakkında tutanak düzenlenerek Hakimler ve Savcılar Kurulu'na işlem yapması için gönderildiği ve savcının görev yerinin değiştirildiği öğrenildi.

Öte yandan İstanbul Barosu tarafından da avukat hakkında soruşturma başlatıldı.

Sosyal medyada yayılan lüks araç videolarıyla da dikkat çeken Tekışık, kendisine yönelik eleştirilere ilk kez cevap verdi.

'SORGULAMALARINI DA YAPABİLİRSİNİZ'

Odatv'ye konuşan avukat, "Onlar arkadaşlarımın aracı, 'BKT' plakalı araç sadece benim. Onun da hepsi faturalı hangi galeriden aldığım bile belli. Diğer araçları da plakaları açık plaka sorgulamalarını da yapabilirsiniz. Bana ait değil. Arkadaşlarımın çektiği fotoğraflar sadece" açıklamasında bulundu.


Haber Kaynağı : 12punto

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç İstanbul Barosu Buket Nurşah Tekışık Avukat

İlgili Haberler