Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,2634
Dolar
Arrow
34,1520
İngiliz Sterlini
Arrow
45,9557
Altın
Arrow
2934,0000
BIST
Arrow
9.777

Bahçeli'den 'Narin Güran' mesajı: 'Yardım ve yataklık edenlerin...'

MHP lideri Devlet Bahçeli, 19 günlük arama çalışmalarının ardından cansız bedeni bulunan Narin Güran ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Bu vahşi cinayete yardım ve yataklık edenlerin Türk adaleti önünde hesap vermeleri, en ağır düzeyde bedel ödemeleri muhakkak surette temin edilmelidir" dedi.

Bahçeli'den 'Narin Güran' mesajı: 'Yardım ve yataklık edenlerin...'

MHP lideri Devlet Bahçeli, Türkiye'yi yasa boğan Narin Güran olayıyla ilgili X üzerinden paylaşımda bulundu.

'TÜRK ADALETİ ÖNÜNDE HESAP VERMELERİ TEMİN EDİLMELİDİR'

Bahçeli şunları söyledi:

"19 günlük aradan ve yoğun aramalardan sonra, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde cansız bedenine ulaşılan sekiz yaşındaki Narin kızımız hepimizin ve herkesin yüreğini kavurmuş, maşeri vicdanda büyük bir üzüntüye neden olmuştur. Yavrumuzun hayat ışığını söndüren, korkunç şekilde katleden cani veya canilerin, bu vahşi cinayete yardım ve yataklık edenlerin Türk adaleti önünde hesap vermeleri, en ağır düzeyde bedel ödemeleri muhakkak surette temin edilmelidir. 

Başta Narin yavrumuz olmak üzere, dün Tunceli Ovacık’ta bir askeri aracın devrilmesi sonucunda şehit düşen kahramanlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyorum. Tedavisi devam eden kahramanımıza şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun, mekânları cennet olsun."



Haber Kaynağı : 12punto

Devlet Bahçeli Narin Güran narin güran cinayeti