Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,2634
Dolar
Arrow
34,1520
İngiliz Sterlini
Arrow
45,9557
Altın
Arrow
2934,0000
BIST
Arrow
9.777

Şehit kokusu satan ahlaksız, şehit nasıl kokar biliyor musun? Kan kokar, ter kokar

Adam çıkmış internette koku pazarlıyor… 

Bedir, Mevlana, Misk, Şehit kokusu, Kaşmir ve Payitaht kokusu hazırladıklarını söylüyor. 

Hadi payitaht kokusunu anladım televizyonda Osmanlı dizileri izleyip eline balta alan ve fetihe hazırlanan aklı başında vatandaşa satabilirsin!

Bedir ve Mevlana kokusunun da alıcısı hazır. Okunmuş seccade, okunmuş takunya alan, okunmuş şeker ve pirinç tanelerine para döken bir müşteri kitlesi de var. 

Bre densizler… Şehit kokusu nedir kardeşim? Ne pazarlıyorsunuz siz? Ahlaksızlıkta zirveye ulaşmak bu olsa gerek. 

Hangi şehidin kokusu bu? Bir hafta üzerindeki kamuflajları çıkarmadan dağ taş bayır dolaşıp pusuya düşüp şehit olan Mehmetçiğin kokusu mu? Görevi başında şehit edilen polis memurunun kokusu mu? Kimin kokusu bu? 

Şehit kokusu nasıl olur biliyor musun? Kan kokar, ter kokar, özlem kokar…

Bir de utanmadan ‘Niş’ bir koku diyor. Oradan buraya ulaşan bir tek koku var o da içinde bulunduğunuz lağımın kokusu…

Bu kadar istismar bu kadar ahlaksızlık kabul edilebilir bir şey değil. Bunların adreslerini şehit yakınlarına verelim bakalım o kokuyu nasıl pazarlayacaklar? 

Hadi bu sahtekar, istismarcı, dolandırıcılar şehit kokusu sattığını iddia ediyor. Yahu bu kokuyu sipariş edecek kadar akıl yoksunu, müptezel var mı bu ülkede?

Bu kokuyu sürüp de nerede hava atacaksın şehit kokusu diye? Camiye mi gideceksin, kız tavlamaya mı çıkacaksın? Lüks nargilecilerde mi dolaşacaksın? Ne yapacaksın kardeşim sen bu kokuyu?

Sahtekarlık öyle bir hal aldı ki kimi şehit kokusu satıyor. Kimi bidon bidon aldığı çakma ürünlere kendi etiketini basıp satıyor, kapısında kuyruk oluşuyor. Sahte saat, sahte telefon, sahte dişçi, sahte diyetisyen, sahte polis, sahte avukat, sahte doktor… Sahte futbolcu gördük yahu! 

Hepsini de yedik. Kerizlenmeye ne kadar meraklıymışız meğerse… Ama hep diyoruz ya suçun cezası olmazsa caydırıcılığı da olmaz. Adam dolandırıyor, kandırıyor ama cezalandırılmadığı için tekrar yapıyor. Şehit kokusu sattığını iddia eden sakallının şirketine çok fena ceza kesilmiş!

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan açıkladı. Bu skandal ürünler hakkında başlatılan inceleme sonucunda, reklam veren firmaya fiyat etiketi mevzuatı kapsamında 52 bin 800 lira para cezası kesilmiş. 

Keşke “Allah’ından bul” deseydiniz. Ya da “Sürüm sürüm sürünürsün inşallah” diye beddua etseydiniz. 

Reklam Kurulu, konuyla ilgili ilk toplantısında 550 bin TL'ye kadar idari para cezası uygulanmasını da değerlendirecekmiş. Yarın unutulacağı için bu cezanın kesilip kesilmediğini öğrenebilecek miyiz acaba?