Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Bakan Yerlikaya 'Gereği yapıldı' yazdı, İsmail Saymaz 'mesaj kime' diye sordu

Süper Kupa finalinin ertelenmesi ardından sosyal medyadan yapılan küfürlü paylaşımlar nedeniyle A.Y adlı bir şahsın gözaltına alınma görüntüsü İçişleri Bakanı Yerlikaya tarafından paylaşıldı. İsmail Saymaz bu görüntüye dikkat çeken bir yorumda bulundu.

Bakan Yerlikaya 'Gereği yapıldı' yazdı, İsmail Saymaz 'mesaj kime' diye sordu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Final maçının ertelenmesi sonrası sosyal medya platformları üzerinden hakaret ve provokasyon içerikli paylaşımda bulunan Ö.B.Ç. isimli şahsın gözaltına alındığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya sosyal medya platformu (X) üzerinden yayınlanan küfürlü video nedeniyle A.Y. adlı şahsın da gözaltına alındığını duyurdu.

Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından ters kelepçe ile gözaltına alınma görüntülerini paylaşması sonrası gazeteci İsmail Saymaz sosyal medya hesabından dikkat çeken bir yorumda bulundu. 

Bakanın 'Gereği yapıldı' notuyla yaptığı paylaşımı eleştiren Saymaz, tepkisini şu satırlarla gösterdi:

Neyin gereği sayın bakan?

Elbette bir millete küfretmek suçtur ve kabul edilemez.

Ancak Somali Cumhurbaşkanı’nın katil oğlunu yakalamış gibi, küfürbaz vatandaşı sokakta gözaltına almak ve ters kelepçelemek başarı mıdır?

Ve Twitter’dan yayınlanacak kadar vahim bir suç mudur bu?

Bu mesaj kime?

İÇİŞLERİ BAKANI YERLİKAYA'NIN O PAYLAŞIMI

"GEREĞİ YAPILDI

Süper Kupa finalinin ertelenmesi sonrası sosyal medya platformu (X) üzerinden yayınlanan küfürlü video nedeniyle A.Y. adlı şahıs “Halkı Kim Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama” suçundan Samsun’da gözaltına alınmıştır.

Halkımız arasında nifak tohumları eken, başka halklara hakaret eden, milli, manevi ve dini değerlerimizi aşağılayanlar bir bir adalete teslim edilecektir"


Haber Kaynağı : 12punto

Ali Yerlikaya bakan Fenerbahçe Galatasaray gözaltı İçişleri bakanı İsmail Saymaz Platform Somali Cumhurbaşkanı süper kupa X

İlgili Haberler