Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,5658
Dolar
Arrow
33,9499
İngiliz Sterlini
Arrow
44,6408
Altın
Arrow
2814,0000
BIST
Arrow
9.577

CHP’li başkana MHP’den tehdit: ‘Ülkü Ocakları gelirse belediyeye girecek yeriniz kalmaz’

CHP’li Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, belediye meclis toplantısında MHP’li Meclis Üyesi Şeyhmus Uçar tarafından tehdit edildi. Uçar, kürsüdeki konuşmasında “Ülkü Ocakları’ndaki arkadaşları burada misafir edersek Seyhan Belediyesi’nde girecek yeriniz kalmaz” sözleriyle Başkan Tekin’i hedef aldı.

CHP’li başkana MHP’den tehdit: ‘Ülkü Ocakları gelirse belediyeye girecek yeriniz kalmaz’

Seyhan Belediyesi'nin MHP'li Meclis Üyesi Şeyhmus Uçar, CHP'li Belediye Başkanı Oya Tekin'i açıkça tehdit etti.

Belediye meclis toplantısında konuşma yapan Uçar, “Ülkü Ocakları’ndaki arkadaşları burada misafir edersek Seyhan Belediyesi’nde girecek yeriniz kalmaz” ifadelerini kullandı.

"ÜLKÜ OCAKLARI'NDAKİ ARKADAŞLARI BURADA MİSAFİR EDERSEK..."

Uçar, konuşmasında şunları söyledi:

“Ben burada Milliyetçi Hareket Partisi’ni temsil ediyorum. Bilesiniz bunu. Konuşmalarınıza dikkat edeceksiniz. Tahammül sınırlarımızı aşmayın. Biz buraya da o zaman ocaklarımızı, Ülkü Ocakları’ndaki arkadaşları burada misafir edersek Seyhan Belediyesi’nde girecek yeriniz kalmaz.”

“BURASI DİNGO’NUN AHIRI MI?”

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin ise, Uçar'ın konuşmasına tepki göstererek şunları söyledi:

“Ne demek Ülkü Ocaklarını getiriyorsun? Kim kimi getirdi de sen getiriyorsun? Burası Dingo’nun ahırı mı? Ülkü Ocakları da bu ülkede yaşayan bizim gençlerimiz, CHP’li gençler de bizim gençlerimiz, AKP’li gençler de bizim gençlerimiz. Ne yapmaya çalışıyorsun? Biz burada konuşuyoruz. Ne demek getirmek?”

Uçar'ın tehdit konuşmasını sosyal medya hesabından paylaşan Tekin, “Bir siyasetçi temsil ettiği partinin gençlik grubuna tehdit unsuru muamelesi yapabilir mi? Şiddet dilini kullananlara karşı dimdik duracağız ve siyaseti yumrukla değil, aklımızla, işimizle, sözümüzle yapacağız. Kimseyi ayrıştırmayacağız” ifadelerini kullandı.




Haber Kaynağı : 12punto

Şeyhmus Uçar Oya Tekin Seyhan Belediyesi tehdit MHP Ülkü Ocakları