Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Dilan Polat'ı tahliye ettirmek isteyen avukatlarından yeni hamle

Banu Parlak olayıyla ilgili görülen davanın duruşması sonrasında Dilan Polat, sinir krizi geçirip kendine zarar vermiş ve avukatları cezaevinde kalamaz deyip tahliyesini istemişti. Süreçle ilgili Polat hastanenin ardından gizlice bugün Adli Tıp'a getirildi.

Dilan Polat'ı tahliye ettirmek isteyen avukatlarından yeni hamle

Kara para aklamakla suçlanan ünlü fenomen Dilan Polat, 5 Kasım'dan beri cezaevinde.

Psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen Polat, Banu Parlak olayıyla ilgili görülen duruşma sonrasında cezaevinde sinir krizi geçirip kendine zarar verdi.

POLAT'IN AVUKATLARINDAN YENİ HAMLE

Halktv'den Müslim Sarıyar'ın haberine göre Polat'ın avukatları onun sinir krizi geçirip kendisine zarar verdiğini öğrenince hızlıca harekete geçti. Avukatlar Polat için cezaevinde kalamaz diyerek tahliye talep etti. Bunun üzerine savcı da Adli Tıp'tan rapor alınması gerektiğini söyledi.

GİZLİ BİR ŞEKİLDE HAREKET EDİLDİ

Dilan Polat önce bir hastanede tepeden tırnağa muayene edildi ve bugün de son karar için Adli Tıp'a sevk edildi. Polat, tutuklu bulunduğu Marmara Cezaevi'nden saat 10.00'da Yenibosna'daki Adli Tıp'a getirildi. Polat, hükümlü ve tutukluların alındığı kapı yerine farklı bir kapıdan Adli Tıp'a sokuldu. Cezaevi aracı yerine ise camları filmlerle kaplı daha küçük bir araç kullanıldı.

1,5 SAAT KALDI

Polat direkt olarak kurul üyelerinin toplandığı yere götürüldü. Görevliler haricinde onu kimse görmedi. Kurul önce hastane raporlarını inceledi. Polat burada da detaylı bir muayeneden geçirildi. Polat, Adli Tıp'ta yaklaşık 1,5 saat kaldı. İşlemleri tamamlandıktan sonra aynı araçla yeniden cezaevine götürüldü.

GÖZLER RAPORA ÇEVRİLDİ

Dilan Polat ile ilgili rapor yaklaşık 1 ay sonra çıkacak. Cezaevinden çıkıp çıkmayacağı ise rapor tamamlanınca netlik kazanacak.


Haber Kaynağı : 12punto

Avukat Banu Parlak Cezaevi Dilan Polat duruşma fenomen hastane