Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü kazada 'ifade' gelişmesi

Türkiye gündemini sarsan ölümlü kazada annesi Eylem Tok ile birlikte Amerika'ya kaçan T.C'nin ölümüne yol açtığı Oğuz Murat Aci'nın soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. T.C.'nin babası Bülent Cihantimur, avukatlarıyla birlikte adliyeye geldi.

Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü kazada 'ifade' gelişmesi

Müslim SARIYAR/12punto.com.tr

Hakkında yurt dışı yasağı konulan baba Op.Dr. Bülent Cihantimur savcılık tarafından  davet edildi. Yapılan soruşturma kapsamında, Eylem Tok ve oğlunu yurt dışına kaçışına eşlik ettiği iddiasıyla çalışan Ayşe Ceren A. tutuklanmıştı. 

Türkiye gündeminden düşmeyen ölümlü trafik kazasında, 17 yaşındaki oğlunu önce Mısır'a, oradan da ABD'ye kaçıran anne Eylem Tok'un yer aldığı soruşturma devam ediliyor. Önceki gün gözaltına alınıp adliyeye çıkarılan şirket çalışanı Ayşe Ceren A. Eylem Tok ile oğlunun "Kaçış planını organize ettiği" iddiasıyla tutuklandı. 

Olay sonrası araçta bir yaralıya ait kayıp telefonu bularak polise götürüp teslim eden şirket şoförü A.K. hakkında da Adli Kontrol kararı verilerek yurt dışına çıkma yasağı konuldu.

BABA SAVCILIĞA DAVET EDİLDİ

Bu soruşturma kapmasında yeni bir gelişme daha yaşandı. Bu soruşturmada ifadesi alınmadığı ortaya çıkan baba Bülent Cihantimur, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcılığı tarafından savcılığa davet edildi. 

Daveti doğrulayan Murat Oğuz Aci’nin Avukatı Hacı Orhan, babanın henüz bu davete karşılık vermediğini belirtti. Bu davet üzerine babanın savcılığa giderek ifade vermesi bekleniyor.

AVUKATLARIYLA ADLİYEYE GELDİ

Bülent Cihantimur, ifade vermek üzere avukatlarıyla birlikte adliyeye geldi. Cihantimur'un doğrudan savcının odasına alındığı öğrenildi.


Haber Kaynağı : 12punto

ABD adliye Ayşe Ceren A. Bülent Cihantimur Avukat Eylem Tok Savcılık soruşturma Trafik kazası