Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fatih Mehmet Maçoğlu'ndan Fatih Portakal'a 'concon' yanıtı

Fatih Mehmet Maçoğlu’nun Kadıköy’de aday gösterilmesine tepki göstererek Kadıköylülere ‘concon’ diyen gazeteci Fatih Portakal’a Maçoğlu’ndan yanıt geldi.

Fatih Mehmet Maçoğlu'ndan Fatih Portakal'a 'concon' yanıtı

2014 yerel seçimlerde Tunceli’nin Ovacık ilçesini kazanan ve 2019’da da Tunceli Belediye Başkanı seçilen Fatih Mehmet Maçoğlu, Türkiye Komünist Partisi (TKP) ve Sosyalist Meclisler Federasyonu tarafından 31 Mart 2024’teki yerel seçimlerde Kadıköy Belediye Başkan adayı olarak gösterildi.

Maçoğlu’nun adaylığına tepki gösteren gazeteci Fatih Portakal, Kadıköylü yurttaşlar için ‘concon’ ifadesini kullandı.

“DOĞRU BULDUĞUMUZ İFADELER DEĞİL”

Maçoğlu, soL Haber’e yaptığı açıklamada Fatih Portakal’a yanıt verdi. Maçoğlu, “Kimse Kadıköylülere kendince sıfatlar yakıştırarak hakaret etmemeli, bunlar bizim doğru bulduğumuz ifadeler değil” dedi.

Maçoğlu “Önümüzdeki günlerde adaylığımızı destekleyen kurumların da katılacağı bir halk toplantısı da yapacağız ama biz şimdiden Kadıköylüler’le buluşmaya başladık. Kadıköy’ün ihtiyaçları, halkın yaşadığı sorulara dair konuşuyoruz” ifadelerini kullandı.

NE DEMİŞTİ?

Sözcü TV’de haber sunan gazeteci Fatih Portakal, Maçoğlu’nun adaylığını eleştirerek, “Ne yapacaksınız Kadıköy’de, sokağa çıkıp ‘arkadaşlar devrim yapıyoruz’ mu diyeceksiniz? Orada ‘conconlar’ oturuyor zaten, bahçeye domates mi ekeceksiniz? Ne yapacaksın?” ifadelerini kullanmıştı.


Haber Kaynağı : 12punto

Fatih Mehmet Maçoğlu Fatih Portakal Kadıköy Türkiye Komünist Partisi yerel seçim

İlgili Haberler