Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,0377
Dolar
Arrow
34,0303
İngiliz Sterlini
Arrow
45,3604
Altın
Arrow
2830,0000
BIST
Arrow
9.975

Fatih Özkan Ali Koç'tan özür diledi: 'Son derece üzgünüm'

Süper Lig’deki Göztepe-Fenerbahçe maçında Ali Koç’u iterek yere düşüren Fatih Özkan, Fenerbahçe Başkanı'ndan ve her iki kulüpten özür diledi.

Fatih Özkan Ali Koç'tan özür diledi: 'Son derece üzgünüm'

Süper Lig’in ikinci hafta mücadelesinde Göztepe ile Fenerbahçe arasında oynanan maçın ikinci yarısında yaşanan olaylar dikkat çekti. 

Göztepe’nin Gürsel Aksel Stadyumu'nda gerçekleşen karşılaşmanın ilk yarısının ardından, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve beraberindeki heyet, maça alınmayan Fenerbahçeli taraftarlar için deplasman tribününün olduğu bölüme gitmek üzere hareket etti. Bu sırada Göztepeli taraftarlar büyük tepki gösterdi. 

İkinci yarının başında, Ali Koç ve beraberindeki heyet saha kenarından protokol bölümüne ilerlerken, Göztepe akreditasyon kartı olan Fatih Özkan, Ali Koç’u arkadan iterek yere düşürdü.

Olayın ardından İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şubesi ekipleri, Özkan’ı gözaltına aldı. Savcılık tarafından ifadesi alınan Özkan, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Fatih Özkan, yaptığı yazılı açıklamada, hem Fenerbahçe hem de Göztepe camiasından özür diledi. 

Fatih Özkan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“17/08/24 tarihinde futbolumuzun iki güzide kulübü arasında oynanan müsabaka sırasında meydana gelen ve halihazırda kamuoyunu meşgul etmeye devam eden menfur olayın bir tarafı olarak yaşanan bu olay nedeniyle son derece üzgün olduğumun bilinmesini isterim. Kamuoyunun bu olay nedeniyle daha fazla meşgul edilmemesi; her iki güzide kulübe gönül vermiş taraftarların yıpratılmaması için başta tüm kamuoyu olmak üzere mensubu olduğum Göztepe Spor Kulübü, kulüp onursal başkanı Mehmet Sepil, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve tüm Fenerbahçe camiasından özür dilediğimi kamuoyuna saygıyla bildiririm.”


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Fatih Özkan Ali Koç Fenerbahçe