Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,9216
Dolar
Arrow
34,0763
İngiliz Sterlini
Arrow
45,0830
Altın
Arrow
2804,0000
BIST
Arrow
9.963

Furkan Bölükbaşı'nın 30 Ağustos resepsiyonlarına katıldığı ortaya çıktı

Sosyal medya paylaşımlarıyla tanınan Furkan Bölükbaşı’nın Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen 30 Ağustos Resepsiyonu’na davet edilmesi kamuoyunda tartışmalara neden oldu.

Furkan Bölükbaşı'nın 30 Ağustos resepsiyonlarına katıldığı ortaya çıktı

Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen 30 Ağustos Resepsiyonu’na sosyal medya ünlüsü Furkan Bölükbaşı’nın davet edildiği öğrenildi. Bölükbaşı’nın, basın temsilcileri için ayrılan sıranın hemen önünde yer aldığı bildirildi.

30 Ağustos’ta Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni (CHP) hedef alan paylaşımlar yapan Bölükbaşı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki resepsiyonun konuğu oldu.

 BirGün’ün edindiği bilgilere göre, Bölükbaşı resepsiyona tek başına katıldı ve yanındaki sandalyeler boş kaldı. Davet sonrası, Bölükbaşı’nın sosyal medyada kullandığı dil ve yaptığı paylaşımlar yeniden gündeme geldi.

ATATÜRK'Ü VE CHP'Yİ HEDEF ALMIŞTI

Bölükbaşı, 30 Ağustos paylaşımında Atatürk’ü ve CHP’yi hedef alarak, Atatürk’ün devletin ve rejimin kurucusu olmadığını, devletin kurucusunun Osman Gazi olduğunu ve Cumhuriyet rejiminin kurucusunun TBMM olduğunu öne sürdü. Ayrıca, Mustafa Kemal’in kurucusu olduğu tek kurumun CHP olduğunu ve CHP’nin demokrasi ile hiçbir ilgisi olmadığını savundu. Bölükbaşı’nın açıklamaları sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.


Haber Kaynağı : 12punto

Furkan Bölükbaşı 30 Ağustos CHP