Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

'Hani Fatih Terim'in hiçbir ilgisi yoktu?' 'Seçil Sarmalı...'

Döviz bazlı yüksek faizli fon skandalında çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, "Denizbank Fatih Terim'i torbanın içine soktu" dedi.

'Hani Fatih Terim'in hiçbir ilgisi yoktu?' 'Seçil Sarmalı...'

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, döviz bazlı yüksek faizli fon skandalında Denizbank'ın Fatih Terim'i topa soktuğunu söyledi. Selvi, "Filmini çeksek gişe rekorları kırar. Ponzi Seçil sinemalarda. Sazan sarmalından sonra literatüre bir de, “Seçil sarmalı” kazandırılmış olur" ifadelerini kullanırken Denizbank ve Fatih Terim'e ilişkin ise, "Her şey var ama bir şey yok. Adına fon kurulduğu iddia edilen Fatih Terim yok. Tüm bu işlemlerin yürütüldüğü Denizbank yok. Bir de ortada para yok" ifadelerini kullandı.

Selvi yazısında şunları aktardı:

"Terim futbolcuları toplayıp Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş’e gidiyor. Batan paralarımızı banka ödesin diye baskı yapıyorlar. Terim’in, “Kızım gibi benimsediğim, evimize girip çıkan Erzan’ın yaptıklarını anlamıyorum, kaybım olmakla beraber miktarını bilemiyorum” dediğini Denizbank’ın açıklamasından öğrendik. Denizbank bu açıklamasıyla Fatih Terim’i torbanın içine soktu.

MAHKEME DE TERİM DEMİŞTİ

Zaten Seçil Erzan mahkemede, “İstediği para çok, çok, çok fazla olmaya başladı. Bana 300 bin dolar ödedi. Ben bir şekilde o parayı devam ettirdim” diyor. Mahkeme başkanı, “Bu 300 bin doları size kim verdi?” diye soruyor. Seçil Erzan, “Bu kişi Fatih Terim’dir” yanıtın veriyor.

E hani Fatih Terim’in hiçbir ilgisi yoktu. Diğerleri Terim’le fon işini hiç konuşmamışlardı?"


Haber Kaynağı : 12punto

Abdulkadir Selvi Denizbank Fatih Terim Hakan Ateş Sazan Sarmalı Seçil Erzan