Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

İddia: Soylu döneminde dağıtılan çakarlar toplatılıyor

Gazeteci İsmail Küçükkaya, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın eski bakan Süleyman Soylu döneminde dağıtılan çakarlar için inceleme başlattığını belirterek, yeni çakar dağıtımının da durdurulduğunu açıkladı.

İddia: Soylu döneminde dağıtılan çakarlar toplatılıyor

İçişleri Bakanlığı artan şikayetler nedeniyle eski bakan Süleyman Soylu döneminde usulsüz dağıtılan çakarları toplatıyor. 2500 kişiye çakar verildiği iddia edilirken, artan şikayetler üzerine inceleme başlatılarak yeni çakar dağıtımı da durduruldu.

Bilgileri Halk TV'de yayınlanan Yeni Bir Sabah programında gündeme taşıyan gazeteci İsmail Küçükkaya, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın talimatıyla usulsüz dağıtılan çakarların toplatılacağını söyledi.

"ÇAKAR DAĞITIMINI DURDURUYORUZ"

Küçükkaya, şunları söyledi:

"Bir çalışma başlıyor. Teyit ettim. Bakan Yerlikaya'nın talimatından sonra bu konuda yapılan çalışmalarla Bakan Yerlikaya, 'Çakar dağıtımını durduruyoruz' demiş. Yapılan incelemede bazı kişilerin hakkı olmamasına rağmen usulsüz şekilde çakar sahibi olduğu tespit edildi. Bunlar toplanmaya başladı. Benim edindiğim bilgiler Süleyman Soylu döneminde 2500 kişiye çakar kullanma yetkisi verilmiş. Bunlar tek tek inceleniyor.. İçişleri Bakanlığı bunları geri çağırıyor. İçişleri, emniyet şeridi ihlaline karşı da inceleme başlattı."



Haber Kaynağı : 12punto

Ali Yerlikaya Süleyman Soylu çakar