Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İsrail ordusu Gazze'ye havadan broşür attı: "Rehinelerle ilgili bilgi verene ödül ve koruma"

İsrail ordusu bugün Gazze'ye broşürler atarak Filistinlileri Hamas'ın elindeki rehineler hakkında bilgi verme karşılığında ödül ve para teklif etti.

İsrail ordusu Gazze'ye havadan broşür attı:

Filistin'e bağlı Hamas gruplarının 7 Ekim'de İsrail'e düzenlediği sınır ötesi baskınlarda Hamas, 200'den fazla kişiyi ele geçirdi. Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği hava saldırılarında o tarihten bu yana 5.000'den fazla kişinin öldüğünü açıkladı.

Bugün yaşanan bir gelişme ile İsrail ordusunun, Hamas'ın Gazze'de tuttuğu rehinelerin nerede olduğu konusunda bilgi paylaşan Filistinlilere mali ödül teklif ettiği öğrenildi.

İsrail ordusunun Gazze'ye düşürdüğü broşürlerde "Kendiniz ve çocuklarınız için daha iyi bir gelecek istiyorsanız harekete geçin ve bölgenizdeki rehinelerle ilgili bize bir an önce sağlam ve faydalı bilgiler verin" denildi.

Broşürlerde, "İsrail ordusu, size ve evinize güvenlik ve mali ödül sağlamak için azami çabayı göstereceğinin garantisini veriyor" ifadeleri yer aldı.

İsrail ordusu, bilgilerin gönderilebileceği bir cep telefonu numarası vererek, "Size tam gizliliği garanti ediyoruz" dedi. Pazartesi günü İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde Hamas'ın 222 rehineyi tuttuğunu aktarmıştı.


Haber Kaynağı : AA

Gazze Gazze Şeridi Ordu ödül saldırı İsrail

İlgili Haberler