Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Melike Şahin 'rüzgar' gerekçesiyle konserini iptal etti

Şarkıcı Melike Şahin, yoğun rüzgar nedeniyle belediyenin konseri erteleme talebinde bulunduğunu açıkladı. İBB Kültür, Şahin'i yalanladı.

Melike Şahin 'rüzgar' gerekçesiyle konserini iptal etti

Melike Şahin, İBB’nin Feshane’de öğretmenler için organize ettiği konserde 3 saat boyunca öğretmenleri bekletip rüzgar bahanesiyle konseri iptal etti.

"AKSAKLIĞIN BENİMLE İLGİSİ YOK"

Konuya ilişkin açıklama yapan Şahin, "Çok üzgünüm. Bu akşamki Feshane konserimiz ertelendi. Son ana kadar hazırda bekledim yemin olsun. Çok rüzgar varmış, hem belediye hem ekibim riskli buldular güvenliğimiz için. Oysa çok özlemiştim konserlerimi ve özel olacaktı bu akşam. Öğretmenlerimizle, benimle hiç alakası yok bu aksaklığın, yine de özür dilerim bu hayal kırıklığı için." diye konuştu.

İBB YALANLADI: 'SAHNEYE ÇIKMAYA İKNA OLMADI'

İBB Kültür, X platformundan yaptığı açıklamada Melike Şahin'in iddialarını yalanlayarak, "Değerli öğretmenlerimiz, saatlerdir rüzgar sorunu olmadığını ifade etmek konusunda gösterdiğimiz tüm çabaya ve verdiğimiz bütün güvenceye rağmen Melike Şahin'in ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadığı için konseri ertelemek zorunda kaldık. Talepleriniz doğrultusunda başka bir sanatçıyla sizlerle birlikte olacağız. Sizlerden çok özür diliyoruz. Çok üzgünüz." ifadelerini kullandı.



Haber Kaynağı : 12punto

Feshane İBB öğretmen konser Melike Şahin