Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Milli Eğitim Bakanı Tekin'den 'müfredat değişikliği' açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Bize ait ve bizim değerlerimizle inşa edilmiş, bizim referans değerlerimizin ışığında oluşturulmuş bir eğitim sistemi" planladıkların söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Tekin'den 'müfredat değişikliği' açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ‘Öğretmenler Odası Buluşmaları’ kapsamında Ankara'da düzenlenen programda öğretmenlerle bir araya geldi. Tekin, bakanlığın önemli bir çalışması olan müfredat değişikliğini yakın zamanda kamuoyuna açıklayacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Müfredat, hızla değişen dünya koşulları, güncel gelişmeler göz önünde bulundurularak devamlı güncellenecek canlı ve dinamik bir yapıda olmalı. Ana paradigmasından tutun, bize ait ve bizim değerlerimizle inşa edilmiş, bizim referans değerlerimizin ışığında oluşturulmuş bir eğitim sisteminin inşası için gerekli çalışmalarımızı tamamladık, yakın zamanda kamuoyuyla paylaşacağız inşallah."

Ancak Tekin değişikliğin ne zaman yürürlüğe gireceğini belirtmediği gibi bizim referans değerlendirmemiz ifadesiyle neyi kastettiğini de açıklamadı. Yeni müfredat değişikliğinde nelerin referans alındığını kimlerle çalışıldığını da açıklamadı. 


Haber Kaynağı : 12punto

Ankara bakan eğitim Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin müfredat Öğretmenler Odası öğretmen sistem Yusuf Tekin