Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Murat Kurum'un bakan olmasıyla 'Kanal İstanbul' yeniden gündeme gelebilir

Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile Murat Kurum yeniden kabineye girdi. İstanbul için girdiği seçim yarışını kaybetmiş olmasına rağmen yeniden kabineye girmesine anlam verilemeyen Murat Kurum için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Murat Kurum'un bakan olmasıyla 'Kanal İstanbul' yeniden gündeme gelebilir

MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat Halk TV canlı yayınında yeniden kabineye dönen Murat Kurum'la ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya attı.

"KURUM'UN TEKRAR ATANMASI ŞAŞIRTICI DEĞİL"

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kaybetmiş Murat Kurum'u tekrar atamasının şaşırtıcı olmadığını belirten Kulat, "Murat Kurum'u İstanbul seçimini kaybetmesinin ardından gelmiş olması çok şaşırtıcı değil, Mehmet Özhaseki de Ankara seçimlerini kaybetmişti. Bu durum kendi parti tabanında 'başka başarılı isim yok mu?' sorusunu sorgulatıyor" dedi.

Kurum'un gelmesi ile Kanal İstanbul projesinin tekrar gündeme geleceğini ifade eden Kulat, şöyle konuştu:

"Erdoğan'ın seçim kaybetmiş Murat Kurum'u tekrar ataması anlaşılabilir bir şey değil ama seçim döneminde kamufle edilen Kanal İstanbul projesi var.

Önümüzdeki günlerde Kurum bu projeyle İBB'nin karşısına gelebilir. Murat Kurum'un gelişiyle Kanal İstanbul projesi kesinlikle gündeme gelecek. Çünkü, Kanal İstanbul'un etrafındaki bölgelere çok büyük yatırımlar yaptılar."


Haber Kaynağı : 12punto

AKP Murat Kurum seçim Kanal İstanbul

İlgili Haberler