Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Olcay Kılavuz hakkındaki soruşturma belgesi ortaya çıktı

Türkiye'nin konuştuğu Sinan Ateş cinayetinde adı geçen Olcay Kılavuz, hakkındaki suçlamaları reddetmiş ancak kısa bir süre sonra MHP'deki TBMM Grup Danışmanlığı görevine son verilmişti. Şimdi de Kılavuz hakkında hazırlanan soruşturma belgesi ortaya çıktı.

Olcay Kılavuz hakkındaki soruşturma belgesi ortaya çıktı

Cinayetin sanıkları arasında yer alan Tolgahan Demirbaş ile cinayet sonrası telefonda konuşan MHP eski Milletvekili Olcay Kılavuz'un kendisi hakkında ortaya atılan iddialara dair yaptığı açıklamalar MHP'de de tartışılmış ve ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Olcay Kılavuz'un TBMM Grup Danışmanlığı görevine son vermişti.

Halktv.com.tr'den Seyhan Avşar'ın haberine göre, şimdi de Sinan Ateş cinayetinin kilit ismi Olcay Kılavuz'un yurtdışına kaçtığı iddia edildi. Kılavuz'un eşi Kadriye Kılavuz kaçma iddialarını yalanladı. 

Ancak, "Tasarlayarak adam öldürme" suçundan hakkında soruşturma yürütülen Kılavuz'a yurt dışı çıkış yasağının olmadığı ortaya çıktı.

KILAVUZ İÇİN HAZIRLANAN SORUŞTURMA BELGESİNDEKİ SUÇLAMA 'KASTEN ADAM ÖLDÜRME'

Söz konusu belgede Kılavuz hakkında, "Tasarlayarak öldürme" ve "Kasten öldürme" suçundan işlem başlatıldı ve soruşturma izni istendi. 

Ancak Kılavuz olayın yaşandığı tarihte milletvekili olduğu için yurtdışı çıkış yasağı konulmadığı öğrenilirken Kılavuz dokunulmazlığı kalktıktan sonra neden yasak konulmadığı belirsizliğini koruyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Cinayet Devlet Bahçeli kasten öldürme MHP milletvekili Olcay Kılavuz Sinan Ateş soruşturma

İlgili Haberler