Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
35,8790
Dolar
Arrow
32,9500
İngiliz Sterlini
Arrow
42,5402
Altın
Arrow
2506,0000
BIST
Arrow
10.891

Öldürülen kuryenin emekli albay babası gözyaşları içinde konuştu

Balıkesir'de zincir bir restoran için kuryelik yapan ve E.Ö. tarafından bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın emekli albay babası olanlara tepkisini gözyaşları içinde anlattı.

Öldürülen kuryenin emekli albay babası gözyaşları içinde konuştu

Motosikletinin önünü kesen E.Ö.  tarafından öldürülen üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın babası, “25 binin üzerinde asker geçti elimden. Bir askerimin burnu kanamadı ama ben kendi çocuğumu koruyamadım.” dedi.

Balıkesir'in merkez Karesi ilçesi Karaoğlan Mahallesi Emir Sokak'ta bir zincir restoranda kurye olarak çalışan Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü öğrencisi Ata Emre Akman, motosikletle sipariş bıraktığı adresten dönerken E.Ö. tarafından bilinmeyen bir nedenle önü kesildi.

"KENDİ ÇOCUĞUMU KORUYAMADIM"

E.Ö., Akman'ı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Akman kanlar içinde kalırken, E.Ö. ise kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Akman'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Ata Emre Akman'ın cansız bedeni, Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ata Emre Akman'ın babası yaptığı açıklamada, “25 binin üzerinde asker geçti elimden. Bir askerimin burnu kanamadı ama ben kendi çocuğumu koruyamadım.” ifadelerini kullandı.

Ata Emre Akman'ın annesi ise şu ifadeleri kullandı:

“Ata geçen sene tek başına 11 ülke dolaştı. Ama burada öldü dememeliyiz."

Bu katil, Türkiye adalet sisteminin yetiştirdiği bir katildir."

 


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Ata Emre Akman Balıkesir Kurye motosiklet üniversite