Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Pınar Gültekin için İzmir'de hatıra ormanı

Muğla'da Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin için İzmir'in Torbalı ilçesinde hatıra ormanı oluşturuldu.

Pınar Gültekin için İzmir'de hatıra ormanı

Muğla'da Cemal Metin Avcı tarafından hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Pınar Gültekin için İzmir'in Torbalı ilçesinde bir hatıra ormanı oluşturuldu.

Ege Orman Vakfı tarafından yapılan açıklamaya göre, Pınar Gültekin'in anısını yaşatmak amacıyla başlatılan çalışma kapsamında, Torbalı ilçesindeki Yoğurtçular ağaçlandırma sahasında Ege Orman Vakfı işbirliğiyle 4 bin fidanlık bir orman kuruldu.

Gültekin'in ailesi, yakınları ve dostları da alana gelerek fidan dikimine katıldı. Vakfın genel müdürü Perihan Öztürk, yaptığı açıklamada, "Pınar Gültekin'in ismi, oluşturulan ormanda fidanlarda yaşayacak. Ege Orman Vakfı olarak, cinayete kurban giden tüm kadınlarımızı rahmetle anıyoruz. Umuyoruz ve diliyoruz ki bundan sonra toprağa, doğaya can veren fidanları, katledilen kadınlar anısına değil, hayata can veren kadınlarımızın güzel günleri anısına dikelim" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

Pınar Gültekin muğla İzmir