Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Serbest bırakılan Feyza Altun'un ifadesi ortaya çıktı!

Gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Avukat Feyza Altun’un mahkemedeki ifadesinde “Ülkemizde din ve vicdan hürriyeti vardır. Ben de ona inanan birisiyim. Hiçbir dini inanca hakaret etmem. Ayrıca şeriat din değildir. Şeriat siyasi bir rejimdir. Şeriat benim için Taliban aklıdır” dedi.

Serbest bırakılan Feyza Altun'un ifadesi ortaya çıktı!

Müslim SARIYAR / 12punto.comtr

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında dün (19 Şubat) gözaltına alınan Feyza Altun adli kontrolle serbest bırakıldı.

Serbest bırakılan Altun’un mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı. Hiçbir inanca hakaret etmediğini söyleyen Altun, "Ayrıca şeriat din değildir. Şeriat siyasi bir rejimdir. Şeriat benim için taliban aklıdır" dedi.

Altun'un ifadesi şöyle;

"X (eski adıyla Twitter) adlı hesabımdan şiir paylaştım. Benim bu şiirimin altına bir kullanıcı 'Aaaa Feyza hanıma şeriat atak gelmiş' paylaşımı yaptı. Bende bu paylaşıma karşılık olarak 'Şeriata s…m' şeklinde yanıt verdim. Farklı yerlere çekerler diye de 3 dakika içerisinde sildim. Beni sanki durup dururken öyle bir paylaşım yapmışım gibi linç etmeye kalktılar. Ülkemizde din ve vicdan hürriyeti vardır. Ben de ona inanan birisiyim. Hiçbir dini inanca hakaret etmem. Ayrıca şeriat din değildir. Şeriat siyasi bir rejimdir. Şeriat benim için taliban aklıdır. Ben paylaşımımla o kullanıcıya bir cevap vermek istedim. Ayrıca ben hiçbir dine güzelleme yapmak zorunda değilim hakaret de etmiyorum. Ben çıktığım canlı yayınlarda bunları defalarca dile getirdim."


Haber Kaynağı : Müslim Sarıyar

Feyza Altun