Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Sinan Oğan, Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Kılıçdaroğlu'nun sözlerini aktardı. 'Ülkeyi yönetemeyeceğiz'

Son zamanlarda sahip olduğu tapularla konuşulan Sinan Oğan, katıldığı canlı yayında Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine dair çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Sinan Oğan, Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Kılıçdaroğlu'nun sözlerini aktardı. 'Ülkeyi yönetemeyeceğiz'

Sinan Oğan, Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile olan görüşmesini anlattı.

tv100'de yayınlanan Kübra Par'la Farklı Açılar'a konuk olan Sinan Oğan, Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi anlattı. 

Oğan, "Kılıçdaroğlu’na, ucu ucuna kazandığımız bir seçimde parlamento da arkamızda yok nasıl yöneteceğiz bu ülkeyi diye sordum. Bana 'Yönetemeyeceğiz' dedi." ifadelerini kullandı.

"KAZANIRSAK YÖNETEMEYECEĞİZ"

Sinan Oğan, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"Kılıçdaroğlu’na, ucu ucuna kazandığımız bir seçimde parlamento da arkamızda yok nasıl yöneteceğiz bu ülkeyi diye sordum. Bana “Yönetemeyeceğiz” dedi."

Oğan ayrıca, Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı ve 3 bakanlık teklif ettiğini açıkladı. 

Sinan Oğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"1 yıldır Ankara'daydım. Dünyada gitmediğim ülke yok. Ben 10 sene yurt dışında yaşadım. Örneğin ben İngiltere'ye gittim. Bazıları zannediyorki ikinci turda Sayın Erdoğan'ı destekledim ve ben dünyayı görmeye başladım.

SİNAN OĞAN'I KİM TEHDİT ETTİ?

Çok yoğun bir şekilde tehdit ve linçlerle mücadele etmek zorunda kaldım. Türkiye'de cumhurbaşkanlığı seçimleriyle beraber böylesine bir linç kültürü olduğunu bu kadar derinden hissetmemiştim. 

"TEHDİT EDİLDİM"

1 yıldır çocuklarıma kadar aileme kadar tehditlerle uğraştım. Devletin koruması altına girmek durumunda kaldık. FETÖ'cüler mi tehdit etmedi? CHP yandaşları mı etmedi? Muhalif bir belediye başkanının trol ordusu tehdit etti.

PKK yandaşları, FETÖ yandaşları ve sosyal medyada demokrat olarak geçinen CHP'li olarak bir kısmı geçinen, kendisini CHP'ye yakın gören sosyal medya silahşörleri, bir kısmı gazeteci etiketi üzerinde olan kişiler tehdit etti.

"ERDOĞAN'A HABER GÖNDERDİM"

İlk tur seçim gecesinde ben Sayın Erdoğan'a haber gönderdim. Dedim 'Sakın 49 buçuktan 50 yapmaya kalkışmayın. Bu ülkenin bu ekonomik krizde birinci turda çok zayıf bir şekilde çok cüzi bir miktarda kazanmasına vesile olmayın.' Bu ne demekti biliyor musunuz? Tartışmaların olduğu bir Türkiye. Kazandı mı kazanmadı mı? Ben dedim ki önemli olan güçlü hükümetin ülkeyi yönetmesidir.

Tamamlamayın derken neyi kastediyorsunuz?

O akşam çok gitti geldi ya. Ben onlar öyle bir hamlede bulunuyor demiyorum. Ben uyardım, dedim ki bu ülkede benim önceliğim güçlü bir hüükmet çıkarmamız lazım.

ÜLKEYİ KRİZE GÖTÜRMEYECEK ADAYI DESTEKLEDİM

Bu ülkeyi krize girmekten kurtardım ben. Benim omuzumda böyle bir yük vardı. O gün Sayın Kılıçdaroğlu'nu destekleseydik birinci turda 5 puan fark yemiş. Millet İttifakı olarak parlamento çoğunluğunu kaybetmiş. Buna rağmen zorlasaydık, cumhubaşkanlığını kazansaydık ben cumhurbaşkanı yardımcısıydım.

KILIÇDAROĞLU ERDOĞAN’A FARK ATTI DA BEN Mİ DESTEKLEMEDİM?

22 yıldır CHP iktidarın karşısında. İlk turda Sayın Erdoğan’a 5 puan fark attı da ben mi desteklemedim.

KILIÇDAROĞLU, CUMHURBAŞKANLIĞI YARDIMCILIĞI VE 3 BAKANLIK TEKLİF ETTİ

Kılıçdaroğlu ile görüşmemizde bana Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı, 3 Bakanlık teklif etti. Benim önceliğim bu değil dedim. Benim önceliğim bu ülkeyi nasıl yöneteceksiniz?

KILIÇDAROĞLU ‘KAZANIRSAK YÖNETEMEYECEĞİZ’ DEDİ

Kılıçdaroğlu’na, ucu ucuna kazandığımız bir seçimde parlamento da arkamızda yok nasıl yöneteceğiz bu ülkeyi diye sordum. Bana 'Yönetemeyeceğiz' dedi.

ERDOĞAN’A ‘BİR ŞEY TALEP ETMİYORUM’ DEDİM

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın size vaat ettiği, önerdiği bir şey oldu mu?

Hayır, ben baştan önünü kestim. Ben bir şey talep etmiyorum dedim.

2028’DE SAĞIN EN GÜÇLÜ ADAYI BENİM

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın size vaat ettiği, önerdiği bir şey oldu mu?

Hiç kimsenin beklemediği %5.2’lik oy alan Sinan Oğan, 2028’in en güçlü sağın adayıdır."


Haber Kaynağı : 12punto

CHP Cumhurbaşkanı Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Sinan Oğan