Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Uğur Kılıç’ın katili Abdurrahman Keskin ‘işkenceyle öldürüldü’ iddiası!

Dündar Kılıç’ın kızı Uğur Kılıç’ı öldüren Abdurrahman Keskin’in Sakarya’da işkence sonucu öldürüldüğü iddia edildi. Keskin'in kardeşi Hüseyin Keskin yaptığı açıklamada ağabeyi ile en son 15 gün önce telefonla görüştüğünü ve sesinin 'çok kötü' olduğunu söyledi.

Uğur Kılıç’ın katili Abdurrahman Keskin ‘işkenceyle öldürüldü’ iddiası!

Alaattin Çakıcı, Dündar Kılıç’ın kızı Uğur Kılıç ile 1994 yılında boşanmış ve Uğur Kılıç, bir yıl sonra öldürülmüştü. Cinayetin azmettiricisi olarak ise Alaattin Çakıcı gösteriliyordu.

OdaTV’de yer alan habere göre, 90’lı yıllarda çok konuşulan cinayeti işleyen Abdurrahman Keskin'in, geçtiğimiz günlerde Sakarya’da işkence ile öldürüldüğü öne sürüldü.

Abdurrahman Keskin, 2002 yılında cezaevinden çıkmıştı.

Gazete Duvar’a konuşan Abdurrahman Keskin’in kardeşi Hüseyin Keskin ise ağabeyi ile en son 15 gün önce telefonla görüştüğünü ve sesinin 'çok kötü' olduğunu anlattı.

Hüseyin Keskin, haberi duyunca polise gittiğini ancak "Bilgimiz yok yanıtını" aldığını söyledi.

'BİLDİĞİM ŞEYLER VAR'

Keskin şunları söyledi:

“Ağabeyimin Sakarya’da işkence yapılmış halde ölü bulunduğu yönünde çıkan haberin ardından Zonguldak Emniyet Müdürlüğü'ne giderek, cinayeti teyit etmeye çalıştım. Polis yetkilileri, Sakarya Emniyet Müdürlüğü ile görüşerek bu konuda bir bilgi olmadığını, olayın jandarma bölgesinde olabileceğini ifade ettiler. Ortada bir cinayet var. İşkence yapıldığı söyleniyor ve biz devlette muhatap bulamıyoruz. Benim babam 85 yaşında ve ölüm döşeğinde. Polis ve jandarmada benim cep telefonum var. İsteseler beni oturduğum evde anında bulabilirlerdi. Zonguldak Valisi ve Emniyet müdürümüzden rica ediyorum. Eğer ağabeyim bir cinayete kurban gitti ise bana cenazesini göstersinler. Eğer bu haber doğru değilse bunu da öğrenmek istiyorum. Ağabeyim gerçekten öldürüldüyse bu sıradan bir cinayet değil. Bildiğim şeyler var. Devlet yetkililerinden bir cevap bekliyordum.”

Alaattin Çakıcı eski eşi Uğur Kılıç'ın öldürülmesi olayında azmettirici olduğu iddiasıyla yargılanmış ve 2006 yılında ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı. Mahkeme daha sonra tahrik indirimi yaparak cezayı 19 yıl 2 aya düşürmüştü. Çakıcı, geçtiğimiz yıllarda yapılan infaz düzenlemesi sonrasında cezaevinden çıkmıştı.

 


Haber Kaynağı : 12punto

Abdurrahman Keskin Uğur Kılıç Alaattin Çakıcı