Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,0698
Dolar
Arrow
34,2356
İngiliz Sterlini
Arrow
44,4960
Altın
Arrow
2993,0000
BIST
Arrow
8.694
/gundem/video-fernas-patronu-ferhat-nasiroglu-ozgur-ozeli-sucladi-bu-sendikanin-da-ne-kadar-ahlaksiz-oldugunu-biliyorum-55701

Fernas patronu Ferhat Nasıroğlu Özgür Özel'i suçladı: 'Bu sendikanın da ne kadar ahlaksız olduğunu biliyorum'

Manisa’nın Soma ilçesinde AKP Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’na ait Fernas Madencilik'te çalışan işçiler eylemlerini sürdürüyor. Şirketin sahibi Ferhat Nasıroğlu CHP Lideri Özgür Özel'in kendisine 'Sayın vekilim ben Manisa vekiliyim bu sendikanın da ne kadar ahlaksız olduğunu biliyorum ne yapalım biz uzlaşma sağlayabilir?' dediğini ileri sürdü.

Manisa'nın Soma ilçeisnde faaliyet gösteren AKP'li Millletvekili Ferhat Nasıroğlu'na ait Fernas Madencilik'te işten çıkarılan işçiler gösterilerine devam ediyor. Son olarak Ankara'ya kadar gelen ve açlık grevine başlayan işçilere muhalefet partilerinden destek geldi.

İŞ AHLAKLARI YOKTU 

TBMM'de maden şirketlerinin yaptığı eylemler ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan  AKP'Lİ Milletvekili Ferhat Nasıroğlu maden şirketinde işten atılan kişilerin iş ahlakına uygun davranmadıkları için işten çıkarıldığını öne sürdü. 

NE KADAR AHLAKSIZ OLDUKLARINI BİLİYORUZ

Nasıroğlu aynı zamanda CHP Lideri Özgür Özel ile görüştüğünü ve kendisinin 'Sayın vekilim ben Manisa vekiliyim bu sendikanın da ne kadar ahlaksız olduğunu biliyorum ne yapalım biz uzlaşma sağlayabilir?' dediğini iddia etti.

Özgür Özel ile yaptıkları bu konuşmanın ardından Özel'in bu kez işçilerin tarafına geçerek işçileri tahrik ettiğini ileri süren Nasıroğlu, 'Bir muhalefet partisinin genel başkanı gidip yalan söyleyemez' dedi. 

Çalışan kişilerle hiçbir sıkıntısının olmadığını belirten Ferhat Nasıroğlu, işten çıkarılan kişilerin kalaalık gruplar halinde maden sahasını işgal ettiğini söyleyerek CHP'li vekillerin bölgeye hemen geldiğini belirterek  sözlerini şöyle sürdürdü. 

''60 kişilik bir grup birilerini getirip kapıları kırıyorlar geliyorlar maden sahasını işgal ediyorlar . Bizim oradaki yönetici arkadaşlarımız da şikayette bulunuyor. Çok tesadüftür bu arkadaşlar sahaya çıkarken CHP vekilleri sahaya gelmiş. Taedafüde bakın ki bu arkadaşlar hemen beliriyorlar.'' 

MARJİNAL GRUPLAR YATIRIMCILARIN YATIRIM YAPMASINI İSTEMİYOR

Ülkede birtakım marjinal gruplar olduğunu ve bu grupların yatırımcıların yatırım yapmasını istemediğini ileri süren Ferhat Nasıroğlu sözlerini şöyle noktaladı: 

''Bazı marjinel gruplar yatırımcıların ülkeye yatırımı yapmadını istemiyor, insanları tahrik ediyor. Bunun yanında siyasette buna destek veriyor. Sonra bu partiler bu kişileri meclise taşıdı. CHP'li kendi araçlarıyla bu arkadaşları meclis'e getirdi.''

Haber Kaynağı : 12punto