Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/gundem/video-israil-protestosu-icin-istanbul-merterdeki-mcdonalds-subesine-bir-kutu-fare-birakti-alin-bu-fareleri-yiyin-4847

İsrail protestosu için İstanbul Merter'deki McDonald's şubesine bir kutu fare bıraktı: 'Alın bu fareleri yiyin'

Dünyada ve Türkiye'de İsrail'e yönelik protestolar devam ediyor. Birçok belediye İsrail ürünlerinin kullanımını yasaklarken İstanbul Merter'de bir McDonald's şubesinde yapılan fareli eylem sosyal medyada gündem oldu.

Dünyada ve Türkiye’de İsrail protestoları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak birçok belediye İsrail ürünlerinin kullanımını yasakladı. 

İstanbul Merter'de ise bir kişi elindeki fare dolu kutu ile McDonald's şubesinden içeri girdi. Arkasında video kaydı alan kişi ise o anları saniye saniye kaydetti. 

Elindeki kutuda bulunan fareleri müşterilerin olduğu alanda yere bırakan kişi, "Sizler Müslümanların etlerini değil, alın bu fareleri yiyin" dedi.

Görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

MCDONALD^S'TAN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

McDonald’s Türkiye, İsrail’de faaliyet gösteren McDonald’s İsrail işletmesinin, askerlere hamburger dağıtmasının medyada yer bulmasının ardından yazılı açıklama yapmıştı.

Açıklamada, Türkiye'deki McDonald's'ın yerel bir işletme olduğu, tüm mülkiyeti ve işletmesinin Katarlı Boheme Investment şirketi tarafından denetlendiği belirtilirken, “McDonald’s İsrail işletmesi ile McDonald’s Türkiye'nin faaliyetlerinin hiçbir bağlantısı yoktur. İsrail'deki McDonald's, işletmemizden ayrı bir varlık olarak faaliyet gösterir. Dolayısıyla McDonald's Türkiye'den bağımsız olarak kendi iş ve iletişim kararlarını alır” ifadelerine yer verilmişti.

Haber Kaynağı : 12punto